Prvi pogled u Netflixov 'sirovi i iskreni' dokumentarac o Pameli Anderson

Netflix Pamela Anderson
Vidi originalni članak
  • 'Pamela, ljubavna priča', Netflixov bespoštedni dokumentarac prikazuje komplicirano životno putovanje Pamele Anderson
  • Anderson je odlučila pred kamerama ispričati svoju bogatu životnu priču
  • „Možete me pitati bilo što. Želim razgovarati o bilo čemu. Bit ću iskrena“, izjavila je Pamela

Dvadeset i šest godina nakon što joj je život slomljen nezamislivim zadiranjem u privatnost, Anderson priča o svemu u  dokumentarcu 'Pamela, ljubavna priča', koji izlazi 31. siječnja.

Kad je Hulu premijerno prikazao 'Pam & Tommy', TV seriju koja iskopava najtraumatičnije poglavlje karijere Pamele Anderson, njeno ime nije bilo u produkciji. Više je 'hollywoodskih sila' profitiralo od njezine ukradene osobne imovine i traume. Ukradeni film navodno je zaradio 75 milijuna dolara samo u prvoj godini, a Pamela tvrdi da nije dobila ni dolara.  

Life&style Što će se događati u 6. sezoni 'Krune': Smrt princeze Diane bit će prikazana "vrlo obazrivo"

Anderson nije komentirala seriju, ali svoje osjećaje o projektu – i mnogim drugim temama, uključujući njezinu ukradenu vrpcu, brakove i medijske zablude – otkriva u nadolazećem dokumentarcu sjajnog dokumentarista Ryana Whitea nominiranog za Emmy ('The Case Against 8', 'Čuvari'). Pod naslovom 'Pamela, ljubavna priča', bespoštedni dokumentarac prikazuje njeno komplicirano putovanje od Kanađanke iz malog grada preko Playboyeve zvijezde do ikone iz 90-ih pa sve do neočekivane zvijezde Broadwaya—plus sve romanse između.

White, hvaljeni redatelj koji stoji iza ovogodišnjeg 'Good Night Oppy', dokumentarca o svemirskom roveru na Marsu, kaže da ga općenito malo zanima snimanje dokumentaraca o slavnima.

„Osjećam da se većina njih želi dobro prodati, što god to bilo. A Pamela je suprotno od toga“, kaže White, otkrivajući da je glumica dolazila na intervjue, sjedila bez šminke i satima odgovarala na njegova pitanja. „Od samog početka je rekla: 'Možete me pitati bilo što. Želim razgovarati o bilo čemu. Bit ću iskrena u vezi svega'“.

Anderson je redatelju također dala vrijedne kućne filmove i dnevnike - kronike njezinog ljubavnog života, karijere i odrastanja djece, a da ih nije ni pregledala prije. „Zloglasna ukradena snimka, koju uvijek zovemo 'ukradena snimka', a ne 'snimka seksa', bila je samo jedna od stotina sati koje su snimili“, kaže White, misleći na Anderson i Leeja. „Nema kalkulacije s načinom na koji Anderson razmišlja o ovakvim stvarima. Sve je samo u tome da budemo sirovi i iskreni, u dobru i zlu. Bio je to doista emotivan film i uistinu sam zahvalan što sam mogao raditi s nekim takvim“. 

White kaže da su Pamelini sinovi, Brandon, 26, i Dylan, 24, uvjerili Anderson „da ispriča svoju priču pod vlastitim uvjetima“. Obožavaju svoju majku i doista mrze kad drugi ljudi pričaju njezinu priču na način za koji ne smatraju da je autentičan. Pamela je po prirodi nevjerojatno otvorena i iskrena osoba. To je možda razlog zašto se tako puno puta opekla u životu, ali također mislim da je to ono što je tako simpatično i privlačno na njoj“. 

Brandon, koji je producent filma i pojavljuje se pred kamerama, bio je posebno važan za njezinu odluku da se konačno otvori.

Tijekom snimanja dokumentarca, Anderson je otkrila da Hulu radi scenarističku seriju o njoj i ukradenoj vrpci njezina bivšeg supruga, što je potaknulo bolan naknadni šok koji se odigrao na ekranu u novom projektu. 

Pred kamerom se Anderson opisuje kao beznadna romantičarka, što je kvaliteta koja daje naslov dokumentarcu: 'Pamela, ljubavna priča'. “Pamela nosi svoje srce na dlanu - ne samo u vezama, nego u svemu u životu”, izjavio je White u jednom intervjuu. „Svi njezini muževi dio su njezine priče, pa su tako i u našem filmu, uključujući i najnovijeg. I koliko god joj puta nije pošlo za rukom, ona je i dalje beznadni romantičar i na sve načine traži pravu ljubav“. 

Kad je White počeo snimati, mislio je da će se projekt baviti Andersoninim mirnim životom nakon što je napustila Hollywood, vratila se u mali kanadski gradić u kojem je odrasla i udala se za lokalnog čovjeka. Ali, tijekom snimanja, njen peti brak se razvrgnuo i glumica se pred kamerom bolno suočila s poviješću veze. 

Tijekom snimanja je Anderson pristala pogledati neke od svojih kućnih filmova po prvi put - kompilaciju videa koji prikazuju nju kod kuće sa svojim malim sinovima, njezino vjenčanje s Kidom Rockom, pa čak i njezine prve dane s Tommyjem Leejem.

Ono što je počelo kao dokumentarni portret razvilo se više u film putovanja. Pokazuje i trenutak kada je Anderson dobila ulogu Roxie Hart u osmotjednom prikazivanju Chicaga u njujorškom kazalištu Ambassador Theatre ranije ove godine. Anderson je bila ponuđena uloga u mjuziklu desetak godina ranije, kaže White, ali je propustila priliku jer je htjela biti na raspolaganju sinovima. Pamela je karijeru stavila u drugi plan kako bi postala majka, a posebno nakon ukradene vrpce.

Dokumentarac će se poklopiti s Andersoninim memoarima 'Love, Pamela', koji će također biti objavljeni 31. siječnja i, slično kao i dokumentarac, je iskrena ispovijed.

Stars Napokon znamo i njegovo Instagram ime! Princ Harry u dokumentarcu je otkrio više no što je htio

Posjeti Miss7.24sata.hr