Prošlo je 20 godina od zadnje epizode ''Dadilje'', a evo tko je od djece Sheffield najbolje prošao u životu

imdb
Vidi originalni članak
  • Američka humoristična serija 'Dadilja' prikazivala se od 1993. do 1999. godine,  a u Hrvatskoj se i nekoliko put reprizirala
  • Lik dadilje Fran Fine, poznate po svom specifičnom krištavom glasu, tumačila je Fran Drescher
  • Dadilja Fine čuvala je troje djece: Maggie, Brightona i Grace te nas je zanimalo kako oni danas izgledaju

Vjerojatno ne postoji osoba koja voli američke zabavne serije i ne zna za nazalni i iritantni glas Fran Fine, dadilje u istoimenoj američkoj seriji. Dogodovštine dadilje koja je zaposlena kod brodvejskog redatelja Maxwella Sheffielda kako bi se brinula o njegovo troje djece - Maggie, Brightonu i Grace, imali smo prilike gledati u periodu od 1993. pa do 1999. godine kad se emitirala, ali i reprize još nebrojeno puta. Osim obitelji Sheffield, ne smijemo zaboraviti ni likove batlera Nilesa, Maxwellovu poslovnu suradnicu C.C.Babcock kao ni Franinu najbolju prijateljicu Val, majku Sylviju i baku Yettu. Gdje su i što rade danas glumci koji su utjelovili navedene likove imali smo prilike već vidjeti, no nas je posebno zanimalo što je danas s glumcima koji su utjelovili djecu Sheffield. 

Life&style Sjećaš li se 'Strasti'? Prošle su već 22 godina od početka emitiranja. Prisjetili smo se likova ove hit serije...

Maggie Sheffield (Nicholle Tom)

Najstarija kći brodvejskog producenta Maxwella za koju je on stalno govorio da ga podsjeća na njezinu pokojnu mamu Saru. U epizodi iz 1995. godine pod nazivom ''A Fine Family Feud'', Maggie slavi 16. rođendan, no u epizodi ''I'm Pregnant'' iz 1998. godine spominje se kako je Maggie tek navršila 21. godinu. Osim u 'Dadilji', Nicholle je  glumila Ryce u oba nastavka filma ''Beethoven'' te je ostvarila i kratku ulogu u filmu ''Princezini dnevnici'' i raznim televizijskim serijama. Danas Nicholle (41)  posuđuje svoj glas crtanim likovima, a glumi i u televizijskim dramama. 

Brighton Sheffield (Benjamin Salisbury)

Srednje dijete i jedini sin u obitelji bio je poznat po zadirkivanju svojih sestara. Nakon uloge u seriji ''Dadilja'', danas 39- godišnji Benjamin ostvario je još nekoliko manjih uloga te je napustio glumački svijet i vješto se skriva od javnost. Zna se da je bio od 2006. godine do 2013. godine u braku s Kelly Murkey s kojom ima dvoje djece Jamesa i Tanyu. Postoji i podatak da od 2017. godine radi u Universal Studiju u Hollywoodu kao operativni direktor.

 

Life&style Nije do tvoje loše sreće: jedna stvar koja ti se stalno događa ima sasvim logično objašnjenje!

Grace Sheffield (Madeline Zima)

Najmlađa kćer Grace poznata je po tome kako je išla psihijatru sve dok nije došla dadilja Fine te je imala mnogo imaginarnih prijatelja. Madeline Zima (33) danas je i dalje vrlo aktivna u glumačkom svijetu, a kad je snimljena posljednja epizoda ''Dadilje'' imala je samo 13 godina. Od 2007. do 2011. godine glumila je u seriji ''Kalifornikacija'', u seriji ''Heroji'' glumila je od 2009. godine do 2010. godine, te je imala i epizodnu ulogu u seriji ''Vampirski dnevnici'' i ''Twin Peaks''. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr