Pronašli smo savršenu 'to do' bilježnicu u koju možeš zapisati sve što želiš u 2024.-oj

Mango Home Foto: Mango Home
Vidi originalni članak
  • Nova je godina ovdje što znači samo jedno: pred nama je novi početak i prazne stranice koje tek treba ispuniti 
  • Potaknuti time, a i znajući da je planove uvijek dobro zapisati na papir, zavirili smo u Mango Home ponudu u kojoj smo pronašli vrlo jednostavnu bilježnicu s potpuno praznim stranicama
  • Ova bilježnica inspirirala nas je da ovog puta svoje ciljeve, želje i planove doista zapišemo te za godinu dana, provjerimo jesu li sve „kvačice“ iscrtane
  • Pročitaj također: Ovi minimalistički rokovnici savršeni su za planiranje novogodišnjih odluka

Mango Home kolekcije odišu prepoznatljivom, minimalističkom estetikom, a upravo je takva i bilježnica koju smo maločas spomenuli. Naime, radi se o manjem formatu od 21x15 cm, a sam dizajn karakterističan je po neutralnim tonovima i tek suptilnim „to do“ natpisom. Isto tako, ova bilježnica načinjena je od recikliranog materijala, a njezine stranice su potpuno – prazne.

Vjerujemo da kada vidiš običan bijeli papir možda nećeš na prvu znati što zapisati i odakle krenuti, ali sigurni smo da već sada imaš u mislima želje koje planiraš ostvariti, poslovne i privatne ciljeve ili pak maštarije koje se u ovom trenutku doimaju nemogućima.

Ova bilježnica izbjegla je sve nepotrebne rubrike koje te samo mogu zbunjivati i zagušivati prostor, dok se druge strane minimalizam i „otvorene ruke“, pružaju prostor za kreativnost i otvorenost prema samoj sebi - što je jako važno kod postavljanja ciljeva za nadolazeću godinu. 

Life&style Zakorači u novu godinu s novim planovima uz poticajne autobiografije snažnih žena!

Kada sve što ti je na umu staviš na papir, drugačije ćeš gledati na ciljeve i planove te ih lakše ostvariti, a ova lijepa i jednostavna bilježnica nenametljivog dizajna će ti tu tome pomoći. Naravno, Mango Home nudi još nekoliko sličnih varijanti, pa izaberi koja ti se najviše sviđa!

Moda Mangova viralna plisirana haljina sad je na sniženju, a provjerili smo i druge najbolje modele s rasprodaje

 

Posjeti Miss7.24sata.hr