Proizvedeni su najmanji kondomi na svijetu, evo koje su veličine

Thinkstock / Spencer Davies
Ni najgorem neprijatelju ne želimo da ih zatreba, ali dobro je znati da postoje...
Vidi originalni članak

Odgovarajuća veličina kondoma nužna je za njegovu ispravnu upotrebu, a upravo to je golem problem za sve muškarce s premalim (ili prevelikim!) penisom. Toga su bili svjesni u tvrtci TheyFit (u slobodnom prijevodu - Oni pristaju) pa su kreirali kondome za najmanje penise na svijetu. Dosada gotovo nepoznata tvrtka sada se, čini se, poprilično proslavila. 

Kondomi u veličini E55, najmanji kondomi na svijetu, dugački su 125 mm i široki 45 mm. Osim ove veličine, dostupni su u drugih različitih dužina i širinaa koje se mogu kombinirati (upišeš na njihovu stranicu dimenzije, pa kreiraš kondom baš po svojoj mjeri). Dakle, sve kombinacije dolaze u obzir. Cijena ovih kondoma kreće se oko 60 kuna, a u pakiranju dolazi čak 6 komada. 

penis-sticker Znaš li za ovo? Naljepnica za penis kao kontracepcija

U videu koji se pojavio na YouTubeu odabir kondoma uspoređuje se s odabirom savršenih cipela i, moramo ti priznati, jako je simpatičan. They Fit kondome možeš naručiti na njihovoj stranici. Za sve one koji u procesu žele ostati anonimni, i to se može riješiti te možeš naručiti i pakiranje bez logotipa tvrtke. Osim toga, ovaj kondom možeš naručiti i kao poklon za drugu osobu. Ipak promisli prije nego ga nekome pokloniš za Božić, ali nikad se ne zna što čovjeku može zatrebati...

Posjeti Miss7.24sata.hr