Prodaje se bivši dom Giannija Versacea u New Yorku, slavni dizajner ga je sam uredio i blješti od luksuza

Travis Mark/Promo
Vidi originalni članak
  • Bivši dom modnog kralja Giannija Versacea u New Yorku vrijedan 70 milijuna dolara stavljen je na prodaju
  • Rezidancija ima 17 soba i 10 kupaonica, a sadašnji vlasnici imanje su kupili izravno od obitelji Versace
  • Rakošne prostorije obiluju mozaicima, mramorom i oslikanim stropovima

Gradske kuće u New Yorku sinonim su za luksuzan život, ali vila od 70 milijuna dolara koja je ranije bila u vlasništvu i dizajnirana od strane pokojnog, velikog Giannija Versacea podiže pojam raskoši i luksuza na novu razinu. Neoklasična gradska kuća izgrađena je 1950. godine, a kupio ju je slavni talijanski dizajner za 7,5 milijuna dolara 1995. godine.

Moda Iz modnog brenda smo zamoljeni da prestanemo krivo izgovarati 'Versace'. Kakav je tvoj izgovor?

Kao što se i očekivalo, modna ikona u potpunosti je redizajnirala rezidenciju nakon kupnje, dodajući obilje svog prepoznatljivog sjaja i glamura. Prilagođeni dodaci uključuju klasične stupove, mozaike, mramorne podove i oslikane stropove. Jedna od prostorija čak sadrži i restaurirane ploče iz 19. stoljeća na krovu koje je Versace nabavio iz firentinske palače i prikazuju epsku elizejsku scenu. Šesterokatna vila na Manhattanu smještena je u istočnoj 64. ulici i prostire se na 14.175 četvornih stopa, s otprilike 17 soba koje se prostiru kroz njezine visoke interijere.

Sedam spavaćih soba, sedam velikih i tri manje kupaonice čine više od polovice prebivališta dizajniranog u talijanskom baroknom stilu, dok je ostatak posvećen velikim dnevnim i blagovaonskim prostorima, knjižnici, teretani, igraonici, medijskoj sobi i uredu. U međuvremenu, vani se nalazi zadivljujući vrt koji se proteže na 3.025 četvornih stopa i sjenica na krovu s pogledom na poznatu Petu aveniju.

Ovo moraš vidjeti! Zaviri u luksuzno seosko imanje Mile Kunis i Ashtona Kutchnera u Los Angelesu

Rezidencija ima i sobu za zabavu i opuštanje, s velikim biljarskim stolom, prostrani walk in ormar i kuhinju s elegantnim bijelim kuhinjskim ormarićima. U blagavaonici nalazi se veliki stol, kamin i nekoliko velikih baroknih lustera. Imanje prodaju švedski milijarder Thomas Sandell i njegova supruga Ximena. Par je kupio nekretninu izravno od obitelji Versace za 30 milijuna dolara 2005. godine.

Nikki Field iz 'Sotheby's International Realty', koja oglašava nekretnine, rekla je za Wall Street Journal da su Sandellovi "fanovi Versacea" i da će "ovo umjetničko djelo" vjerojatno "ugrabiti netko" tko je obožavatelj obitelji Versace. Ipak, ovo nije prvi put da se ova kuća pojavila na tržištu. U jednom trenutku bila je dostupan za najam s traženom cijenom od 100.000 dolara mjesečno, prema pisanju Wall Street Journala. Kako bi još malo uživala u raskoši Versacea pogledaj fotografije prostrane vile.

 

Life&style Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili su kuću, kako izgleda njihovo ljubavo gnjezdašce?

Posjeti Miss7.24sata.hr