Prodaje se bivša vila Franka Sinatre u kojoj je partijala i Marilyn Monroe, ne možemo joj se nadiviti

SCOTT EVERTS FOR SOTHEBY'S INTERNATIONAL REALTY
Vidi originalni članak
  • Prekrasna vila na osami u blizini Los Angelesa nekad je pripadala slavnom Franku Sinatri, a tijekom godina ugostila je mnoge zvijezde tijekom brojnih zabava
  • Iako zvuči vrlo primamljivo, ovo raskošno imanje nitko nije htio kupiti po cijeni od 21,5 milijun dolara pa su prodavatelji odlučili podijeliti ponudu na imanje s vilom te zasebno građevinsko zemljište
  • Kuća je izgrađena 1951., a nevjerojatno je koliko moderno izgleda obzirom da je stara više od 70 godina

Vila na osami u predgrađu Los Angelesa, izgrađena sredinom prošlog stoljeća i koja je nekoć bila dom Franka Sinatre, ponovno je stavljena na prodaju. Dizajnirana je 1951. godine od strane uglednog arhitekta Williama Pereire, a za imanje od gotovo osam hektara sada se traži 12,75 milijuna dolara. Prethodno je nekretnina bila navedena s dodatnih sedam hektara zemlje za 21,5 milijuna dolara prije više od godinu dana.

Dodatno građevinsko zemljište od sedam hektara ima odobrenje za gradnju čak deset stambenih jedinica, a navedeno je zasebno za 6,8 milijuna dolara, prema podacima iz Sotheby’s International Realty, koji vodi prodaju.

Smještena u Chatsworthu, predgrađu Los Angelesa, glavna rezidencija ima 2000 kvadratnih metara stambenog prostora s pogledom na planinske lance i obrise grada.

Life&style Pogledali smo novi film o Marilyn Monroe: Genijalna uloga Ane de Armas u životnoj drami slavne ikone

“Nevjerojatno je da ova kuća stara 70 godina izgleda tako moderno”, rekao je Barrie Livingstone, koji je zadužen za prodaju.

Uređeno zemljište prošarano je bazenom od 15 metara, dnevnim boravkom otvorenog tipa od 600 kvadratnih metara i zasebnom kućicom uz bazen, navodi se u oglasu.

Dodatna kuća za goste nudi dodatnih 300 kvadata unutarnjeg prostora te bazen i dvorište. Imanje također ima svoje konjičke objekte, studio za snimanje, vinograd i heliodrom, navodi se u popisu.

Sinatra, jedan od najslavnijih pjevača u povijesti, poznat po legendarnim hitovima poput "My Way", "Strangers in the Night" i "New York, New York", živio je u ovoj vili 1950-ih i 60-ih godina.

Na imanje su često dolazile i druge velike zvijezde poput Judy Garland i Marilyn Monroe tijekom brojnih zabava i druženja, a vila je prikazana i u TV emisijama i filmovima, uključujući "Momke s Madisona" i "Dreamgirls".

Sadašnji vlasnik kupio je nekretninu 1998. godine za samo 1,54 milijuna dolara, što znači da će na ovoj prodaji jako dobro zaraditi.

Life&style Cher prodaje čarobno luksuzno zdanje u kojem živi već 20 godina, evo kako izgleda unutra

Posjeti Miss7.24sata.hr