Princezu Dianu u 'Kruni' glumi mlada Emma Corrin - primjećuješ li sličnost?

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Obožavatelji serije "Kruna", čija radnja prati britansku kraljevsku obitelj s nestrpljenjem iščekuju početak prikazivanja četvrte sezone
  • Nova sezona pratit će i život neprežaljene princeze Diane, a uloga je povjerena 24-godišnjoj Emmi Corrin
  • Donosimo ti fotografije sa snimanja

Treća sezona serije "Kruna" završila je tako da su princ Charles i Camilla okončali ljubavnu vezu što nam jasno nagovještava kako će u sljedeće poglavlja njegova života, kao i to da će u četvrtu sezonu serije ušetati - Diana Spencer. Uloga je povjerena 24-godišnjoj velškoj glumici Emmi Corrin.

Life&style Začuđujuće! Pogledaj kako bi Marilyn Monroe, princeza Diana i Audrey Hepburn izgledale prema današnjim idealima ljepote

Zašto je upravo ona odabrana za ovu ulogu objasnio je producent serije Peter Morgan. "Emma posjeduje nevinost i ljepotu kakvom je zračila mlada Diana, također, ona ima izvanredne glumačke sposobnosti zbog kojih je spremna uspješno portretirati kompleksnost lika koji je pretrpio značajnu transformaciju od anonimne tinejdžerke do ikone svoje generacije" - objasnio je Morgan u službenom priopćenju svoju odluku.

Kada joj je povjerena uloga, Emma se oglasila rekavši: "Velika sam obožavateljica serije te je nevjerojatan osjećaj što sam dobila priliku pridružiti se ovoj glumačkoj obitelji!" Dodala je kako princezu Dianu smatra ikonom koja je ostavila dubok utjecaj na svijet te kako je utjeloviti nju čast, ali i glumački izazov.

Baš poput Meghan Tko tu koga kopira? Kate i Meghan nose neke slične komade, pogledaj što obje vole nositi

Vjeruje se kako ćemo novu sezonu Netflixove hit serije na ekranima moći vidjeti u studenome ili prosincu 2020. godine. U četvrtoj sezoni ponovno ćemo imati priliku vidjeti Oliviu Colman kao kraljicu Elizabetu II. i Tobiasa Menzesa kao princa Phillipa, a Helenu Bonham Carter kao princezu Margaret. Najnovija sezona pratit će događanja u britanskoj kraljevskoj obitelji tijekom osamdesetih godina prošlog stoljeća. 

 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. Pozovi prijateljicu i sklopite #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr