Preslatka maca osvojila je internet - njezinom pogledu nitko ne može odoljeti!

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Sa svojim nevjerojatno neodoljivim preslatkim pogledom je spašena mačka Blossom oduševila brojne korisnike društvenih mreža 
  • Naime, kad pogleda u fotoaparat ili kameru, doista izgleda kao da se smješka 
  • Uostalom, pogledaj i uvjeri se sama – sigurno će ti izmamiti osmijeh na lice! 

Amerikanka Lauren Boutz spasila je mačkicu iz skloništa za napuštene životinje te je postala njenu fotografiju na Internet. Malena Blossom sada je prava zvijezda! 

Nasmiješena mačka postala je pravi hit 

Vlasnica mačke nije računala s tim da će Blossom privući toliku pozornost. Spasila je mačkicu iz skloništa za napuštene životinje zajedno s njenim sestrama koje je nazvala Buttercup i Bubbles. Inače se ta biokemičarka iz SAD-a brine za napuštene životinje te je nedavno odlučila udomiti tri mačkice. 
 

Slatka maca Blossom 

Mačkica je imala tek oko šest tjedana kad je njena udomiteljica napravila fotografiju koja je oduševila Internet. Naime, usprkos lošem početku života, ovim mačkama je sada upala sjekira u med i mogu biti presretne. Blossom se smije fotoaparatu te njenom pogledu nitko ne može odoljeti. Lauren je postala fotografije na Instagram i Facebook – do sada ih je pregledalo više od 218.000 ljudi. 

Life&style Šokantno preslatko! Zvijezde proslavile veliki dan svojih ljubimaca...

Vlastiti Instagram-račun za mačji trio 

Međutim, osim Blossom su i Buttercup i Bubbles (inače su njih tri prozvane „Power Puff Girls) zvijezde na Internetu. Imaju vlastiti Instagram-account „@biochem_kittens“ – na kojem Lauren redovito stavlja fotografije slatkih mačkica.  
 

Posjeti Miss7.24sata.hr