Predobro! Umjetnik je 'oživio' Disneyjeve junake - pogledajte kako izgledaju kao stvarni ljudi!

jirkavinse.com
Vidi originalni članak
  • Umjetnik Jirka Väätäinen portretirao je Disneyjeve junake da izgledaju realistično
  • Rekao je kako je njegov omiljeni lik Ursula iz ''Male sirene'', a isto tako nije mogao ni izostaviti Cruellu de Vil iz ''101 dalmatinac''
  • Osim ta dva lika, mnogi crteži ženskih i muških junaka su nas oduševili

Finac Jirka Väätäinen grafički je dizajner i ilustrator čiji su nas radovi na prvu oduševili. Naime, Jirka je odlučio prikazati Disney junake na najrealističniji mogući način. Od princeza do negativaca, Disneyjev svijet okružen je fantastikom, no ovaj umjetnik je odlučio oživjeti likove. Cijeli projekt je započeo ilustracijom Ursule iz crtića ''Mala sirena'', a za Insider je izjavio: ''Odlučio sam se malo poigrati u Photoshopu te vidjeti kako bi lik mog omiljenog lika, Ursule, mogao izgledati u stvarnom životu. 

Moda Pepeljuga, Elsa, Yasmin... Pogledaj kako bi se odijevale Disneyeve princeze da žive u današnje vrijeme

Oduševljeni ovim prikazom, posjetili smo njegovu stranicu za još ilustracija koje su nas ostavile u čudu svojom realnošću. Izdvojili smo ih samo nekoliko, ali se zaista isplati pogledati sve stvarne prikaze. 

Cruella de Vil

Zlica iz ''101 dalmatinca'' izgleda stvarnije no ikad, a i dalje je tu njezina raskošna bunda te prepoznatljiva frizura. 

Elza

Kako je i sam umjetnik rekao, likovi na kojima nije odrastao za njega su još veći izazov pa se tako uhvatio u koštac s crtićem ''Snježno kraljevstvo'' te je ilustrirao mnogima omiljen lik. 

Moana

Moda Aldo je predstavio kolekciju u suradnji s Disneyjem i oduševljene smo! Mickey Mouse je presladak...

Petar Pan

Pepeljuga

Aladdin

Alisa u zemlji čudesa

Merida hrabra 

Anna Frozen

Snjeguljica

Posjeti Miss7.24sata.hr