Je li zajedničko ljetovanje test za prijateljstvo?

miss7
Bok, ja se zovem Kristina i na ovoj fotki držim mobitel u ruci, a ova super cura pored mene je moja frendica Pamela. Za manje od 48 sati krećemo na avanturu ljeta. Plovit ćemo 7 dana na party jedrilici. Nemamo pojma koga ćemo upoznati, što ćemo raditi, hoćemo li nas dvije preživjeti u kabini bez tuša, ali znamo da se jako veselimo. Pratite nas, o svemu ćemo vas izvještavati. P.S. Naši dečki ostali su doma
Vidi originalni članak

Putovat ćemo od Supetra preko Makarske, Bola, Visa, Komiže, Hvara, Paklenih Otoka i na kraju do Splita. Kažu da ćemo osim jedrenja moći isprobati zip line, parasale, skakanje s litice i skubadive, ali jednako nam je za oko zapeo i vine tasting. Naša miss7 redakcija na ovaj put nas je poslala u suradnji s partnerima NiveaSun i SailWeek Croatia.

Nadamo se da ćete nas pratiti, a ako zajedno krećemo na sedmodnevno jedrenje bilo bi kul da vam se predstavimo. Kristinu u redakciji svi zovu Key, ima 26 godina, vrlo je komunikativna, simpatično zbunjena, otvorena i humoristična. Key je ta koja je prva spremna isprobati svaku ludoriju, a zbog visine adrenalina u krvi sklona je zaboraviti se ujutro počešljati i rijetko (bilo je to na prvoj godini faksa) odijenuti grudnjak. Kristina ima dečka - zgodnog, visokog plavog Lovru. Mlađi je od nje, zajedno su godinu i pol i obećao je da će je vjerno čekati. 

Pamela ili naša Pam ima 25 godina i prava je nježna i smirena dušica. Često previše brine, ali kada je uspijemo uvjeriti da će sve biti dobro, dočepamo se njezine lude i simpatične strane. Pam je zaljubljena u svog Ivana i iskreno koliko god se veseli jedrenju s Key, brijemo da jedva čeka da se vrati u Ivanov zagrljaj. 

Prije nego li smo krenule na putovanje, obavile smo last minute shopping, pa je naša prva destinacija bila Westgate Shopping City gdje smo na jednom mjestu pronašle sve što je bilo potrebno za ljetovanje - idealan kupaći kostim, trendi japanke i tunike za plažu, pokoju haljinicu i par cipela za noćni izlazak te sve one male sitnice bez kojih nijedna cura ne kreće na put. 

Nadamo se da ćete pratiti naše putovanje, a kako biste se i vi što bolje pripremili za ovogodišnje ljetovanje, na našem portalu pročitajte o tome kako uloviti najbolju ljetnu fotku, što od beauty proizvoda ponijeti na more, a što od odjeće, koje su najpoznatije hrvatske plaže i još puno toga! Čitamo se, vidimo se, gledamo se!

Kay & Pam

Posjeti Miss7.24sata.hr