Potaknite pozitivne promjene u svojem životu

U 2013. godini postavite si samo jedan cilj – da se pokrenete ili barem potaknete promjene u smjeru u kojem uistinu želite da vaš život ide. Pozdravite se sa strahovima koji vas sputavaju, s navikama čiji ste rob, s tuđim željama koje vas frustriraju, s negativnim mislima i „što ako“ scenarijima. Prestanite biti brod bez kormilara kojeg šibaju valovi, a vjetar i struje bacaju čas u jednom, čas u drugom smjeru. Stanite odlučno za kormilo svojeg broda s jasnim ciljem putovanja i jasnom idejom kako ćete do tog cilja stići.
Vidi originalni članak

Odluka je donesena, vrijeme je za akciju

Prvi korak je učinjen, pravi je trenutak da jedan vikend odvojite samo za sebe i rezervirate Vikend pozitivnih promjena; jer svaka promjena, ma koliko god ona teška bila, a promjene to jesu, lakše se rješava u grupi ljudi koji su na istoj valnoj duljini s vama i uz vodstvo stručnjaka. Kroz Vikend pozitivnih promjena u hotelu Bristol voditi će vas Barbara Grgurić Life Coach – trener upravljanja životom i bioterapeut. Cjelovitim psiho – fizičkim pristupom, kroz Life coaching i tretmane bioenergijom potaknuti ćete toliko željene promjene i povećati osjećaja zadovoljstva.

Što je Life Coachig - trening upravljanja životom?

Life Coaching ili trening upravljanja životom je metoda koja će vam pomoći da spoznate gdje ste, da shvatite što želite od života i postavite si ciljeve, te da nađete načine kako da te ciljeve i ostvarite  i konačno uspostavite kontrolu nad svojim životom. Vaš Life Coach/Trener Barbara Grgurić biti će vaš motivator i vaša podrška u tom izazovnom procesu promjene tijekom kojeg, radi suočavanja sa samim sobom, možete osjećati ljutnji, bijes, potištenost, biti zbunjeni. Kroz Life Coaching – trening upravljanja životom razviti ćete vjeru u sebe i krećenuti naprijed hrabro preuzimajući odgovornost za svoj život.

I vaše tijelo treba pomoć

Misli su vam sabrane i čiste, odlučno ste prihvatili promjene, no je li vam tijelo saveznik? Suvremeni iscrpljujući život daleko je od uravnoteženog što slabi obrambeni sistem i narušava psihofizičku ravnotežu. Da bi vam tijelo postalo saveznikom tijekom procesa promjene, Barbara Grgurić koja je i vaš bioterapeut tijekom Vikenda pozitivnih promjena, kroz 4 individualna tretmana bioterapije po metodi Zdenka Domančića u trajanju od 20-ak min. Omogućiti će Vašem tijelu da obnovi energiju i vrati se u ravnotežu.

Opuštanje i masaža za kraj

Na kraju ovog predivnog vikenda čeka vas Spa & Beauty kutak hotela Bristol, prava oaza mira i privatnosti. Opustite se u Spa zoni i prepustite se vještim rukama wellness terapeuta koji će iz Vašeg tijela ukloniti i zadnju mrvicu stresa na parcijalnoj antistress masaži koja je uključena u vaš Vikend pozitivnih promjena.

Ne znate jeste li spremni za tako radikalne promjene?

Sve vam ovo zvuči preradikalno i želite krenuti malim koracima? Rezervirajte opuštajući i revitalizirajući odmor u hotelu Bristol i priuštite si raskoš wellness užitaka. Provedite vrijeme u Spa zoni uživaju u blagodatima sauna i jacuzzia, odaberite neki od brojnih kvalitetnih anti–age tretmana koji će reducirati bore i osvježite ten, a masažom poboljšajte psihofizičko stanje.  Prepustite se vještim rukama naših stručnih terapeuta da se pobrinu za vašu dobrobit.

I nije bitno što se niste odlučili za radikalnu promjenu. Rekli ste „da“ promjeni na drukčiji, vama prikladniji način. Neka vam takva bude i cijela 2013. godina - puna pozitivnih promjena, ma kako male one bile. Jer najgore je ne činiti ništa.

Više saznajte na www.hotel-bristol.hr...

Više slika iz hotela Bristol pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr