Posvojenu djecu mučila je i izgladnjivala do smrti

Thinkstock / Spencer Davies
Nicole Finn iz američke savezne države Iowa živjela je pod istim krovom s troje posvojene djece koju je godinama zapostavljala. Nitko nije ni slutio koliko je bila poremećena i okrutna…
Vidi originalni članak

U listopadu 2016. godine umrla je najstarija sestra – Natalie je imala tek 16 godina. Njena smrt iznijela je na svjetlo dana cijelu strašnu istinu. Naime, 43-godišnja „majka“ izgladnjivala je djecu te ih je potpuno zapustila. Natalie je nakon nekoliko godina neadekvatne prehrane jednostavno stalo srce. 

„Majka“ je zbog toga danas na sudu gdje odgovara za svoje stravične zločine. Konkretno – osuđena je zbog ubojstva izgladnjivanjem te zbog otmice djece na trostruku doživotnu robiju. Zabranjen joj je bilo kakav kontakt s preostalom djecom – i oni su u vrijeme uhićenja majke bili pothranjeni. Osim toga, nisu smjeli napuštati sobu, a kad su bili žedni – morali su piti vodu iz toaleta. Kad je „majka“ primijetila da djeca bježe kroz prozor kako bi molili susjede za hranu, zazidala je prozore. 

Život 7 znakova da ti je nedostajalo roditeljske pažnje

Djeca su ostala zaključana u mračnoj sobi i bilo im je sve lošije i lošije. Susjedi su sve to prijavili socijalnoj službi – ali služba nije reagirala jer je „prijava okarakterizirana kao neozbiljna“. 

Posjeti Miss7.24sata.hr