Ponosna mama naručila je prekrasnu tortu za proslavu zaruka svoga sina, ali ono što je dobila ju je šokiralo

Shutterstock Torta za proslavu zaruka
Vidi originalni članak
  • Jedan od najsretnijih dana za majku je kada njezin sin objavi zaruke sa ženom s kojom želi provesti ostatak života
  • Kathy iz Londona za proslavu zaruka svog sina zato je naručila posebnu tortu
  • No, ono što je dobila pokazalo se šokantno lošim i nejestivim

Rijetko koji trenutak može raznježiti majke kao što je to vijest da se njihov mezimac ženi. Kathy Whittle iz Londona, nije krila uzbuđenje zarukama svog sina pa je za proslavu te posebne prigode naručila i posebnu tortu po cijeni od 260 kuna. 

Life&style Nevjerojatno je, ali ljudi nauručuju i ovakve torte za vjenčanje ili rođendan

Međutim, umjesto bijele torte na kat ukrašene srcima od marcipana te prikazom zaručnika u trenutku prosidbe dobila je nešto sasvim drugačije – tortu koja je izgledala kao ‘gadan osip’, ili 'pastila protiv grlobolje na nečijem jeziku', izvijestili su britanski mediji. Da, stvar bude još gora, tortu su opisali nejestivom

Slastičarski promašaj 48-godišnja Kathy objavila je na Facebooku, a našalila se kako bi se radilo o savršenoj torti da je partnerica njezinog sina odbila prosidbu

Potpuni promašaj od torte, ipak nije pokvario važan dan za britansku obitelj koji se naposljetku našalila na račun cijele situacije. 

‘’Mladenci su mi jasno dali do znanja da neću biti uključena u odabir vjenčane torte’’, izjavila je Kathy. 

Internet se podijelio: je li torta s ribicama prekrasna ili pomalo gnjusna

Buduća snaha tortu je naručila od amaterske slastičarke koji se na Facebook profilu predstavlja pod imenom Yummy Mummy Bakes. U Facebook grupi, slastičarka se pokušala opravdati ispričavši da je Kathy ponudila 50% povrata novca ili izradu novu torte za nešto kasniji datum. 

‘’Torte sam počela izrađivati iz hobija. Nisam varalica, jednostavno naplaćujem prema cijeni sastojaka’’, pokušala se opravdati amaterska slastičarka. 

No, osim izgledom torta se nije proslavila ni okusom. Kathy kaže da se nije usudila uzeti ni zalogaj nakon što je slasticu probao sin i zaključio da je ‘groznog okusa’ i zapravo nejestiva. 

‘’Trebala sam je zamoliti da dođe po svoju tortu, jer zapravo plaši moju unučad. Mislim da  bi trebala pronaći novi hobi’’, poručila je Kathy slastičarki. 

Posjeti Miss7.24sata.hr