Poklonite svojoj kosi i koži njegu koja joj treba ove zime

dm.hr
dm vam daruje 30x više bodova na sve L'Oreal Paris proizvode
Vidi originalni članak

Nema ništa ljepše nego na kraju hladnog, prosinačkog dana doći kući i pojačati grijanje. Možda čak i skoknuti pod vrući tuš dok se stan zagrije. I dok mi uživamo, naša koža i kosa pate. Beauty stručnjaci se slažu da je grijanje najveći zimski problem kože i pogoršava sve postojeće probleme.

Ulazak u grijani stan ili ured predstavlja šok za kožu i zbog toga mogu nastati akne, a najgore što možete napraviti je ostaviti grijanje upaljeno preko noći. Umjesto toga, iskoristite noć da pomognete svojoj koži i nanesite L'Oréal Paris Hyaluron Specialist noćnu kremu za lice, a bore oko očiju, usana i između obrva tretirajte L'Oréal Revitalift Laser Pure Retinol noćnim serumom. Vjerujte, koža će vam ujutro biti meka, hidratizirana - spremnija podnijeti još jedan dan u grijanom prostoru.

Kao što ne voli feniranje, peglanje i izlaganje vrućem ljetnom suncu, kosa ne voli ni sezonu grijanja. Srećom, L'Oréal Elseve Toral Repair 5 šampon posebno je prilagođen potrebama oštećene kose te obnavlja kosu, jača njezinu strukturu te zaštitni sloj kose, a regenerator iz iste linije pomoći će vašoj kosi da postane i ostane sjajna i meka.

U svakom slučaju, ovog prosinca za pomoć se obratite pouzdanom stručnjaku, svjetski cijenjenom brendu L'Oréal Paris jer do 15.12, u dm online shopu ostvarujete čak 30x više bodova na dm active beauty kartici pri kupnji baš svih:

Podsjećamo vas da do kraja prosinca možete dobiti dodatnih 200 bodova povezivanjem 'Moj dm' računa na dm online shopu s dm active beauty računom. Uz dodatne bodove, dobivate i mogućnost aktiviranja i korištenja eKupona pri online kupnji!

Posjeti Miss7.24sata.hr