Ples sa zvijezdama: Albini i Marku dodatni bodovi, svi se pitaju je li Pedro "pobjegao" u Brazil

Nova TV
Vidi originalni članak
  • Albina i Marko pobijedili su u uskrsnom specijalu Plesa sa zvijezdama te osvojili dva boda koja će prenijeti u iduću emisiju
  • Gledatelji su u showu vidjeli i prvi poljubac i to nakon što je prvi put zaplesao i ljubavni par
  • U emisiji nije nastupio Pedro Soltz, navodno zbog zdravstvenih razloga, ali fanovima to ne zvuči uvjerljivo 

U uskrsnom specijalu Plesa sa zvijezdama nijedan par nije napustio emisiju, ali i plesači i zvijezde su imali dovoljnu motivaciju, obzirom da su mogli osvojiti dva dodatna boda koja će prenijeti u iduću emisiju. Također, zvijezde nisu plesale sa svojim mentorima već su na pozornicu morali izaći s drugim plesnim partnerima.

Albina i Marko pobjednici uskrsnog specijala

Tri su se para izdvojila u ovoj emisiji, Sandi i Gabrijela, Albina i Marko te Marko i Valentina. Na kraju su na vrhu završili prošlogodišnja hrvatska predstavnica na Euroviziji i njezin plesni partner Marko. Oni će tako, zahvaljujući prekrasno izvedenom valceru koji je oduševio i publiku i žiri, u iduću emisiju prenijeti dva dodatna boda.

Sandi Pego i Gabrijela Pilić

Zvijezda TikToka Sandi Pego odlično je otplesao quick-step s Gabrijelom Pilić, inače mentorici Marka Petrića. "Nastup je bio odličan, Gabrijela te ukrotila" rekao je Sandiju Marko Ciboci nakon nastupa. Inače, Sandi je za Gabrijelu rekao da je "prva guza Plesa".

Osvojili su 35 bodova.

Jelena Perić i Alan Walme

Influencerica Jelena Perić zaplesala je rumbu s Alanom Walmeom, inače mentorom Domenice Žuvele. Nastup je mnoge oduševio: "TI si dijamant koji sve više sjaji" rekla je Franka Jeleni.

Osvojili su 35 bodova.

Valentina Walme i Marko Petrić

Marko Petrić je dobio priliku zaplesati sa svojom djevojkom Valentinom. Nakon impresivne izvedbe paso doblea, par se na kraju  poljubio. "Divno vas je gledat zajedno. Za mene je ovo najbolji ples u svim emisijama dosada" otkrila im je Larisa. 

Osvojili su 36 bodova

Asim Ugljen i Helena Janjušević

Asim je plesao s Helenom, inače mentoricom Sandija Pega. Otplesali su Tango, ali njihova izvedba je na kraju zaradila najmanje bodova od svih. Ocjene vjerojatno nemaju veze s prošlotjednim incidentom kad je Asimova torta završila na haljini Maje Šuput. Ovoga puta Asim je pjevačici i voditeljici u znak isprike donio cvijet.

Stars Marko Grubnić i Maja Šuput komentirali nezgodu s tortom: "Sva sreća da reklame traju sto godina..."

"Ja se na Asima uopće ne ljutim, meni je to bilo simpatično" rekla je Maja i dodala: "Samo se moja mama nešto malo ljuti na tebe, ali objasnila sam joj da si dobar čovjek".

Osvojili su 27 bodova

Domenica Žuvela i Mario Ožbolt

Domenica je s Mariom zaplesala Sambu. "Tvoje noge su sve duže iz emisije u emisiju" komentirala je Larisa, a Domenica dodala: "A suknje sve kraće..."

- Neka ti Huljić napiše sambo-bombastičan hit - našalila se Larisa.

Osvojili su 32 boda

Albina Grčić i Marko Mrkić

Albina i njezin novi partner Marko otplesali su emotivni valcer i oduševili i žiri i publiku. "Ovo je bilo predivno" rekla je Franka.

- Ovo ti je bio najbolji ples uz prošlotjednu rumbu, pohvalio je Albinu strogi član žirija Marko Ciboci.

Osvojili su 37 bodova.

Pedro nije nastupio

Pedro Soltz je najavljen prije nastupa, ali na kraju se u emisiji nije pojavio. Navodno zbog zdravstvenih problema. Ipak, Pedro je u najavi otkrio nešto što je ponukalo fanove Plesa sa zvijezdama da pomisle da seksi Brazilac ipak nije bolestan.

Naime, Pedro je rekao: "Ovaj tjedan sam trebao biti u Brazilu, moj najbolji prijatelj se ženi, a ja sam trebao biti kum." Nije mu se svidjela promjena partnera u emisiji, a pogotovo jer je istvoremeno trebao biti u Brazilu uz svog najboljeg prijatelja.

Zbog toga je objašnjenje Igora Mešina da Pedro neće nastupiti iz zdravstvenih razloga potaknulo fanove da pomisle da je Pedro otputovao u Brazil. Na svom Instagram profilu Pedro je otkrio kako je proslavio Uskrs s obitelji, ali se ne vidi lokacija.

Istovremeno je objavljivao storije s vjenčanja na kojem je trebao biti kum ali je naglasio da je "uz svog najboljeg prijatelja, iako je 9000 kilometara daleko". Nekim fanovima to nije zvučalo uvjerljivo, ali Pedru ipak nitko neće zamjeriti što je kao kum želio biti uz svog najboljeg prijatelja. Osim možda produkcije Plesa sa zvijezdama...

 

Posjeti Miss7.24sata.hr