Pinjata za odrasle: Umjesto bombona ispadaju bočice s omiljenim alkoholnim pićima

Instagram/Zara nipyata
Vidi originalni članak
  • Pinjate, papirnate kugle s preslatkim životinjskim licima, ispunjene slatkišima... Koje dijete ih ne voli? Ali odsad ih volimo još i više!
  • Nisu više rezervirane samo za dječje rođendane: za svoju sljedeću proslavu nabaviti možeš pinjatu s alkoholom!
  • U malim bočicama je nekoliko litara raznih alkoholnih pića, pa... štapove u ruke i zabava može početi. Tko će prvi razbiti pinjatu?

Postoji li itko na svijetu tko ne voli pinjate? Preslatki oblici i likovi ispunjeni najukusnijim slasticama i slatkišima često su vrhunac dječjih proslava. A i mi odrasli ih volimo uklopiti u svoje proslave i rođendane, a za to sad imamo i razlog više.

Odsad možemo kupiti preslatke pinjate i ostvariti svoje dječje snove u odrasloj dobi jer one su punjene - alkoholom! Super, zar ne?

Točno ime takve pinjate je nipyata, a to je pinjata u kojoj se nalaze malo drugačije slastice. Njezin oblik više ne treba biti iz crtanih filmova - što kažeš na pinjatu u obliku boce votke? Koja je k tome ispunjena malim bočicama votke? U svakoj od njih skriva se 50 ml alkohola, a sama biraš o kojem će biti riječ. Rum, vodka ili možda gin? Sve je moguće.

Uz to, pri udaranju ove pinjate ne trebaš razmišljati hoće li se bočice razbiti jer dolaze u malenim plastičnim bočicama. A osim alkohola, u pinjatama se skrivaju i razna blaga NIPYATE!, tvrtke koja ih proizvodi, a to su personalizirane poruke pričvršćene za svaku od bočica. A vjerojatno čekaš i da ti kažemo da se u njima nalaze još i slatkiši?

Life&style Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš!

I pogodila si, bez slatkiša ništa! Zato nam ove pinjate doista zvuče kao najzabavniji početak svake zabave. Ipak, baš kao i kod svake druge pinjate, one su toliko slatke i simpatične da ti postane žao uništiti je... No samo se sjeti što te sve unutra čeka i bit će ti lakše!

I još nešto. Ako se pinjate dočepaju klinci, neće je tako lako otvoriti. Ona je dizajnirana tako da izdrži snagu udarca odraslih. Dakle na njoj slobodno možeš iskaliti sav stres nakupljen tijekom tjedna. A u njoj se može smjestiti čak 3,5 litara alkohola što je sasvim dovoljno da se ti i tvoji gosti osjećate ugodno. Ili je to barem za početak... Možda da provjeriš i koliko ti je alkohola potrebno prema tvom horoskopskom znaku?

Već osmišljene pinjate možeš nabaviti po cijeni između 650 i 1400 kuna, ali možeš osmisliti i svoj dizajn. Izaberi oblik, odluči koliko bočica želiš i koji alkohol da se u njima skriva i to je to. Možeš dodati i svoje poruke, ali to će te koštati ekstra. Osim toga, možeš i odabrati slatkiše koji će se nalaziti u pinjati.

Beauty Saznaj kako zablistati poput J.Lo i zavesti svakog muškarca uz minimalan trud

A imamo i još jednu sretnu vijest. Jednom kad je dobiješ možeš je otvoriti i sama i unutra staviti što gooood želiš. Jesmo li te već uvjerile da je ovo genijalan poklon? 


 

Posjeti Miss7.24sata.hr