Pinar Deniz, Ceylin iz turske sapunice 'Obiteljske tajne' udala se u Rimu, u vjenčanici Vivienne Westwood

Instagram @pinarrdenizzz Foto: Instagram @pinarrdenizzz
Vidi originalni članak

Jedna od najpoznatijih i najpopularnijih turskih glumica, Pinar Deniz, rekla je sudbonosno "da", svom partneru, a sada suprugu, također turskom glumcu, Kaanu Yildirimu. Pinar i Kaan su u bračnu luku uplovili u prekrasnom Rimu, u društvu obitelji i najbližih prijatelja. Koliko je poznato javnosti par je zaručen od kolovoza 2023. godine, a iako su strani mediji nagađali o prekidu veze, čini se da je ona nikada snažnija. Na intimnoj ceremoniji, par je nosio poznate dizajnere. Pinar se odlučila za vjenčanicu Vivienne Westwood, a jednostavna bijela haljina s detaljem tankih spuštenih ramena izgledala je veoma elegantno. Kaan je nosio odijelo modnog brenda Tom Ford, a poput brojnih modernih mladenaca, odlučio se za kombinaciju bijelog sakoa i crnih hlača.

Prema opisu na Instagramu, Pinar i Kaan su u bračnu luku uplovili 17.9.2024., u utorak, što je pomalo neobičan izbor dana, ali i originalan. Pinar Deniz jedna je od trenutno najpopularnijih glumica u Turskoj, prema brojnima i jedna od ljepših, a najpoznatije uloge je imala upravo u sapunicama, zahvaljujući kojima je postala poznata. Njezina najpoznatija uloga je ona mlade odvjetnice Ceylin, u seriji 'Obiteljske tajne'.

Radnja sapunice 'Obiteljske tajne' vrti se oko mladih i uspješnih ljubavnika koji imaju jednaku strast prema pravdi i zakonu. U seriji joj je ljubavni partner glumac Kaan Urgancıoğlu, koji ima ulogu Ilgazua, javnog tužitelja, a par se spoji poslije slučaja ubojstva u koji oboje budu uvučeni. Nova sezona serije 'Obiteljske tajne' odnedavno je dostupna u Hrvatskoj, a možeš je gledati na linku. Turska sapunica 'Obiteljski život' između brojnih nagrada, osvojila je i Emmy nagradu 2023. godine.

Osim uloga u sapunicama, Pinar možemo vidjeti i na brojnim reklama svjetskih brendova čije je zaštitno lice postala tijekom godina. Njezin novopečeni suprug, Kaan Yildirim, najpoznatiji je po ulozi u seriji 'Hekimoglu', a posljednjih godina sve se više okušava u poslu producenta. Novopečenom paru želimo puno sreće u braku!

Native sadržaj 3 romantične destinacije za medeni mjesec ili put u dvoje s aktivnostima koje će vas još više zbližiti

Posjeti Miss7.24sata.hr