Penny iz 'Teorije velikog praska' uživa u svakom trenutku majčinstva i preslatkoj kćerkici

Instagram @kaleycuoco
Vidi originalni članak
  • Zvijezda serije 'Teorija velikog praska' prije desetak dana postala je majka, a čini se da joj prvi dani sa svojom kćerkicom Matildom prolaze u idiličnoj atmosferi
  • Glumica gotovo svakodnevno dijeli obiteljske fotke s bebicom na društvenim mrežama, a fanovi su oduševljeni
  • Čini se kako Kaley Cuoco i njezin dečko, zvijezda serije 'Ozark' Tom Pelphrey, djeluju sretniji nego ikad, što se itekako da zamijetiti na njezinim fotografijama

Kaley Cuoco, bivša zvijezda serije 'Teorija velikog praska', te glumac Tom Pelphrey, glumac i zvijezda serije 'Ozark', po prvi puta potaknuli su glasine o svojoj romansi u proljeće 2022. godine. Potom su objavili da očekuju svoje prvo zajedničko dijete u listopadu 2022. godine. 

Life&style Snagator na filmu, Dwayne Jonson je nevjerojatno nježan otac, okružen samim kćerima

Cuoco je 1. travnja objavila Matildin dolazak na svijet podijelivši vrtuljak obiteljskih fotografija snimljenih u bolnici. 

“Predstavljamo Matildu Carmine Richie Pelphrey, novo svjetlo naših života!“ napisala je glumica. „Presretni smo i zahvalni na ovom malom čudu. Hvala liječnicima, medicinskim sestrama, obitelji i prijateljima koji su nam neizmjerno pomogli posljednjih nekoliko dana.“

Dodala je: “Nevjerojatno smo blagoslovljeni. @tommypelphrey, nisam mislila da bih se mogla još više zaljubiti u tebe, ali jesam.“

Glumica od tada gotovo svakodnevno s oduševljenjem dijeli slatke fotografije sretne obitelji, koja je zajedno proslavila Uskrs. Naravno, Cuoco je i blagdanske trenutke ovjekovječila preslatkim fotografijama u svojim Instagram storijima na kojima se vidi beba Matilda odjevena u svoju najljepšu uskršnju odjeću.

Na prvoj fotografiji vidi se novopečena mama kako nosi udobnu haljinu dok stoji pored bazena sa svojim dečkom Tomom Pelphreyjem. Ponosni otac drži bebu Matildu u naručju dok je Cuoco nježno ljubi u glavu. Djevojčica je za tu priliku odjevena u šarenu uskrsnu haljinu. 

Druga fotografija prikazuje novopečene roditelje nasmijane — i također daje obožavateljima priliku da pobliže pogledaju veliku ružičastu mašnu na slatkoj haljini njihove kćeri. Matilda je tada sigurno bila malo pospana jer ju je kamera uhvatila usred zijevanja.

Fotografije za Uskrs stigle su samo nekoliko dana nakon što je glumica podijelila slatku fotku svoje novorođene kćeri umotane u ružičastu dekicu 5. travnja. „Oh, zdravo“, Cuoco je šaljivo napisala uz fotografiju.

„Dobro jutro“, napisala je Cuoco na jednoj fotografiji svoje kćeri kako gleda u kameru noseći ružičasti kombinezon. „Matildina djevojačka družina"“, napisala je na drugoj fotografiji na kojoj Matilda spava u njezinom krilu.

Cuoco je također podijelila fotografiju Matilde kako počiva na očevim prsima, uz natpis: „Tatina djevojčica“.

Life&style "Ne želim više biti debela najbolja prijateljica" rekla je zvijezda 'Euforije' i zalupila vrata 3. sezoni

Posjeti Miss7.24sata.hr