Penny iz 'Teorije velikog praska' pokazala je svoju vilu u neobičnoj boji koja je sve popularnija među slavnima

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Kaley Cuoco, hollywoodska glumica, dala je svojim sljedbenicima pogled na svoj dom vrijedan od 12 milijuna dolara u Hidden Hillsu u Kaliforniji
  • U raskošno zdanje Penny iz Teorije velikog praska uselika je sa suprugom prošle godine
  • A iako je vila u tamnim tonovima 

Cuoco, odjevena u raskošnu balsku haljinu Oscara de la Rente sa zvjezdastim šljokicama, pozirala je na stražnjem dvorištu svog doma,u koji je sa suprugom uselila prošle godine. Raskošno zdanje, koje privlači pozornost bojom ugljena, platili su 12 milijuna dolara.

Penny iz Teorije velikog praska u stvarnosti ne živi u malenom stanu, zaviri u jednu od njezinih prekrasnih palača

Unatoč tamnoj shemi boja, kuća odaje modernu atmosferu, a ne izgleda kao gotski vampirski dvorac. To je najvjerojatnije zbog činjenice da se Cuoco odlučila za tamnu, toplu sivu, a ne za pravu crnu. Svjetlo bež kameni zid na njezinoj terasi, kao i topla kamena fasada na dijelu kuće neposredno iza nje, pomažu uravnotežiti tamnu nijansu čineći cijelu estetiku elegantnom, a ne mračnom.

Tamni tonovi postali su popularniji i za moderne i za klasične vlasnike kuća. Starinske gradske kuće boje ugljena počele su se pojavljivati u gradovima diljem zemlje, izdvajajući se iz mase.

A oni koji vole modernu estetiku seoskih kuća okreću se tamno sivim, plavim i crnim bojama kako bi progurali moderni osjećaj bez promjene klasične strukture seoskih kuća. Također izgleda sjajno u kombinaciji s ciglom.

Zatamnjivanje boje kuće može biti veliki rizik, jer je riječ o tako drastičnoj promjeni boje. Lagano se uhvati u koštac s bojom ugljena ili škriljevca poput Cuocove, ali velika je vjerojatnost da ćeš se osjećati potpuno ugodno na tamnoj strani.

Posjeti Miss7.24sata.hr