Patrick Dempsey, popularni 'McDreamy', neprepoznatljiv je na novoj fotografiji: sijed, s naočalama...

ABC Patrick Dempsey
Vidi originalni članak
  • Otkako se prije gotovo 20 godina pojavio u ulozi Dereka Shepherda, šarmantnog 'McDreamyja' u seriji 'Uvod u anatomiju', glumac Patrick Dempsey često je na popisu najzgodnijih glumaca današnjice 
  • Prošle godine bio je i službeno proglašen najzgodnijim muškarcem na svijetu prema magazinu People
  • Glumica Sarah Michelle Gellar objavila je na svom Instagramu fotografiju s Patrickom Dempseyjem na kojoj je glumac gotovo neprepoznatljiv

Za glumcem Patrickom Dempseyjem godinama uzdišu mnoge obožavateljice diljem svijeta. Postao je miljenik žena još prije 20-ak godina u seriji 'Uvod u anatomiju', a dobio je i nadimak McDreamy. Glumac je poput finog vina – što je stariji, to je bolji, pa je tako prošle godine i službeno proglašen „najseksi muškarcem na svijetu“ prema prestižnom magazinu 'People'. 

Dvoje zvijezda, Sarah Michelle Gellar i Patrick Dempsey, najavili su nedavno prednastavak serije 'Dexter: Izvorni grijeh'. Tim povodom je glumica podijelila fotografiju s McDreamyjem na svom Instagram profilu, zabavni selfie koji prikazuje dvije zvijezde u kostimima. Fotografija je šokirala mnoge Patrickove obožavatelje, jer je doista gotovo neprepoznatljiv. 

Inače, 58-godišnja zvijezda 'Uvoda u anatomiju' glumi u seriji 'Dexter: Izvorni grijeh' kapetana Aarona Spencera iz odjela za umorstva u Miamiju. A zvijezda serije 'Buffy, ubojica vampira', ima posebnu gostujuću ulogu kao Tanya Martin, šefica CSI-ja u policijskoj postaji Miami Metro te Dexterova nova šefica.

Life&style Je li napokon odzvonilo Carrie i Aidanu? Prema najnovijim scenama iz 3. sezone, ovo bi moglo biti točno

"Crossover za koji niste znali da želite vidjeti (#McBuff?!?)," Gellar je napisala objavu, referirajući se na njihove prošle hit serije.
Nekoliko obožavatelja komentiralo je pojavljivanje dvojca u franšizi 'Vrisak'. „Rekao bih da se 'Vrisak 2' susreće s 'Vriskom 3' ♥︎,” komentirao je jedan korisnik. Sarah Michelle Gellar glumila je Cici Cooper u 'Vrisku 2' (1997.), dok je Dempsey glumio detektiva Marka Kincaida u 'Vrisku 3' (2000.).

Nova serija o Dexteru

U seriji 'Dexter: Izvorni grijeh' glumi i Patrick Gibson kao Dexter Morgan i Christian Slater kao njegov otac, Harry. Nadolazeća serija pratit će kultni lik dok „prelazi iz studenta u serijskog ubojicu osvetnika".

Premijera nove serije bit će na kanalima Paramount+ i Showtime u petak, 13. prosinca 2024. godine. 

Life&style Ako si voljela 'Nasljeđe', voljet ćeš i Netflixovu seriju o megauspješnoj obitelji u kojoj svatko svakome zabija nož u leđa

Posjeti Miss7.24sata.hr