Ovom se veselimo! Tom Hardy će čitati priče za laku noć, evo gdje ih možeš čuti

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Još 2017. godine razveselila nas je vijest da će Tom Hardy čitati priče za laku noć na BBC-ju
  • Tom će to ponoviti i to u razdoblju od 27. travnja do 1. svibnja
  • Glumac će priče čitati iz svog vrta, a moći ćemo ih slušati na streaming servisu BBC iPlayer

Tom Hardy, po mnogima jedan od najzgodnijih glumaca današnjice vraća se svojoj ulozi iz 2017. godine. Nije riječ o glumačkoj ulozi već pripovjedačkoj. Naime, BBC-jeva emisija ''CBeebies Bedtime Stories'' će treći put ugostiti Toma u ulozi naratora. 

S obzirom na mjere izolacije, ovog puta Tom će čitati priče iz svog vrta u društvu svog ljubimca, francuskog buldoga Blue od 27. travnja do 1. svibnja, a moći ćeš ga slušati preko streaming servisa BBC iPlayer. Prijašnjih godina je više od milijun djece, ali i odraslih, pratilo priče poput ''You Must Bring a Hat'', autora Simona Philipa i ilustratorice Kate Hindley te ''The Cloudspotte'' autora Toma McLaughlina. 


Life&style Nema bolje 'superhrane' za mozak od čitanja, a sjajno je i za zdravlje, tvrde znanstvenici

Ovo je odlična vijest za sve fanove poznatog glumca kojeg ćemo uskoro moći gledati i u biografskom filmu ''Fonzo'' gdje tumači ulogu najpoznatijeg gangstera Ala Caponea i to nakon što je sedam godina proveo u zatvoru Alcatraz. Dok iščekujemo Tomov novi film, možemo ga slušati dok čita priče, a ako te ne zanimaju priče, možeš ga samo gledati, što opet nije loše, zar ne?!

Posjeti Miss7.24sata.hr