Ovo zovemo dobrim šopingom!

Mladen Šarić
Doznaj koja su tri ključna modna komada ove jeseni, koje su najpoželjnije nijanse make upa te najtrendi frizura trenutka - i gdje to sve možeš pronaći
Vidi originalni članak

Šopingholičari, ljubitelji filmova, sportski fanatici, sladokusci i beauty ovisnici znaju da su u City Centeru one 'na svom terenu', a upravo to, ali sa zanimljivim zaokretom, pokazuje i nova kampanja centra. Stilist i modni urednik Saša Joka tijekom snimanja prišapnuo nam je da su tri ključna komada ove jeseni bundica od umjetnog krzna, čizme visine preko koljena i cvjetna haljina. A make up? Saša Joković, make-up artist, za ovu sezonu savjetuje korištenje smeđih tonova sjenila koji u sebi imaju nijanse crvene boje koja daje toplinu.
Hit frizura ove jeseni definitivno je kratki bob – taj trend s modnih pista i holivudskih ulica savjetuje i Milena Maršić, hair stylist. Nevjerojatnu sposobnost transformacije pokazala je Jelena Stanković koja je spretno uskakala u sve uloge – pa nije ni čudno da ju je ekipa uspoređivala s bezvremenskom Lindom Evangelistom.

Bilo da želite obaviti najbolji shopping u više od 450 trgovina, pogledati najnoviji filmski hit, opremiti se za sezonu u teretani, prigristi nešto ukusno ili nadopuniti kozmetičku torbicu – vaše odredište bit će City Center one Zagreb East, Zagreb West i Split.

P.S. Sredinom listopada otvorit će vam se posve novi City Center one svijet prepun najboljih modnih kombinacija, savršenih prijedloga za shopping iz omiljenih trgovina, savjeta poznatih stilista, prijedloga i recenzija najnovijih beauty proizvoda, neodoljivih gastro pustolovina i milijun drugih tema koje će vas inspirirati, zabaviti i uz koje ćete ponešto naučiti. Krenite u novu on-line pustolovinu uz City Mix and Match.

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr