Ovo su sretni brojevi svakog horoskopskog znaka – barem tako smatraju zvijezde

Shutterstock Sretni brojevi prema horoskopskom znaku
Vidi originalni članak
  • Želiš znati koji će ti brojevi donijeti sreću? 
  • Onda pogledaj u naš horoskop sretnih brojeva
  • Naime, otkrit ćemo ti koji su tvoji sretni brojevi prema tvom horoskopskom znaku

Ako planiraš važan sastanak ili želiš okušati sreću na lutriji, pomaže znati svoje sretne brojeve. Osim osobnih preferencija, možeš se ravnati po zvijezdama. Ovo su sretni brojevi za svaki horoskopski znak…

Ovan: 9, 45, 54

Dječji šarm vatrenog znaka donosi sreću na njegovu stranu! Budući da je njegov vladajući planet Mars, povezan s brojem 5, a njegova tarot karta je car, broj 4, ovan se zabavlja igrajući se sa svojim sretnim brojevima 45 i 54 - pa čak i njihovim ukupnim zbrojem, brojem 9. Inače: sretni dani ovna su utorak, petak i subota.

via GIPHY

Bik: 2, 12, 35

Uzeti si dovoljno vremena je moto bika. Broj 7 predstavlja njegov vladajući planet Veneru. Tarot u igru dovodi broj 5, papa, kojim također vlada Venera. Ako spojiš ovo dvoje, dobit ćeš sretne brojeve 12 (zbroj), 2 (razlika) i 35 (umnožak).

Life&style Ovo

Blizanci: 14, 66, 88

Blizanci se bore sa svojom neodlučnošću, što znači da će biti u iskušenju da se klade protiv sebe! U tarotu im pripada karta ljubavnika s brojem 6. Ovim zračnim znakom vlada komunikativni planet Merkur koji nosi broj 8. Blizancima bi bilo dobro da udvostruče ove brojeve u stilu blizanaca, da bude 66 i 88, a tu je i broj 14, njihov bonus broj. Blizanci bi trebali upamtiti da su njihovi sretni dani srijeda i četvrtak.

Rak: 7, 9, 63

Rakovi rado vole ostati sami za sebe. Nije iznenađujuće da njima vlada mjesec, preferirajući noćne sjene više od žarkih svjetala dana - noć je njihovo najsretnije vrijeme! U tarotu su karta kola. Broj mjeseca je 9, a kočije 7. U raku samotnjaku nećemo udvostručiti niti kombinirati, nego množiti da dobijemo 63.

via GIPHY

Lav: 48, 68, 86

Ponosni i glasni: lavovi su rođeni pobjednici i ne mogu podnijeti gubitak. Nije iznenađujuće da se njihova karta tarota zove „snaga“, a  povezana je s brojem osam. Njegov vladar je sunce u svoj svojoj slavi, što znači broj 6. Lavovi vole veliko, pa se igraj s velikim brojevima 68/86 i pomnoži 6 i 8 na 48. Svaki dan nosi sreću za lava, pa zašto čekati?

Djevica: 72, 89, 98

Njena organizirana i logična priroda omogućuje joj da prepozna obrasce i ne oslanja se na zvijezde i sreću. Upravo zbog toga je njena tarot karta oprezni pustinjak, broj 9. Planetarni utjecaji dolaze od Merkura, koji je predstavljen brojem 8. Sretni brojevi 98, 89 i također 72 kao višekratnici 7 i 8. Srijeda je inače sretan dan za djevice.

HOROSKOP Ova tri horoskopska znaka najbolji su očevi, njima će njihova djeca uvijek biti na prvom mjestu

Vaga: 7, 11, 77

Krotki i neodlučni, to su tipične karakteristike vage. Stoga bi se vaga trebala pokušati malo manje brinuti i radije se osloniti na ono što je sigurno i djeluje. Nježni planet Venera je vladar ovog zračnog znaka sa sretnim brojem 7, tarot karta je pravda, broj 11. Koristi 77 kao dnevni sretni broj, plus samo 7 i 11.

via GIPHY

Škorpion: 10, 13, 100

Škorpion je najmističniji od svih znakova! Međutim, njegov planetarni vladar Pluton nema broj! Zato koristimo nulu i širimo je na 10 te također 100. Osim toga, tu je i dodatni sretni broj 13, koji većini znači lošu sreću, ali ne i škorpionu, jer tarot karta smrt predstavlja njegov znak. Sretan dan za škorpione je utorak.

Strijelac: 4, 14, 56

Strijelci su zabavni, puni ljubavi i neustrašivi. Vole stvarati svoja pravila! Pa ipak... Jupiter, njegov velikodušni vladar povezan je s brojem 4, a tarot karta s brojem 14. Vatreni znak trebao bi koristiti 4 i 14 kao svoje osnovne sretne brojeve, a kada se pomnože zajedno, iznosi 56. Četvrtak je njegov sretan dan.

Jesi li među njima? Ova 4 horoskopska znaka imaju najveće šanse postati bezobrazno bogati

Jarac: 5, 18, 45

Jarci vole pobjeđivati i žude za bogatstvom. U tome bi ti mogla pomoći tvoja tarot karta: đavao, broj 15, te tvoj planetarni vladar, moćni Saturn, simboliziran s brojem 3. Ako to pomnožiš dobit ćeš 45, ako podijeliš, dobit ćeš broj 5, lijep prost broj. Kada ih zbrojiš, dobit ćeš 18, pozitivan broj u mnogim kulturama.

via GIPHY

Vodenjak: 1, 11, 17

Ovaj zračni znak je misteriozan i samovoljan. Njegova tarot karta Velika Arkana ima broj 17, a njegov planet je Uran, broj 1! Može postati jako čarobno kada vodenjaci odaberu čarobni anđeoski broj 11, prvi broj 1 i prekrasan prosti broj 17 kao svoj sretni trio. Vodenjaci ipak moraju biti oprezni – ne mogu pobijediti svaki dan pa bi trebali okušati sreću vikendom jer su im sretni dani subota i nedjelja.

Ribe: 16, 20, 36

Ljubavni i romantični znak, ribe su prava kontakt osoba za sve koji moraju otvoriti svoje srce. U tarotu se mjesec pojavljuje kao njezina slika s brojem 18. Planet Neptun, broj 2, kontrolira svoje instinkte. Zbrajanjem dobivaš 20, oduzimanjem 16, množenjem 36.

Posjeti Miss7.24sata.hr