Za koliko novaca bi pristala na neki od ovih zadataka?

YouTube
Vidi originalni članak
  • Survival i Fear Factor samo su neke od reality emisija koje su nas više puta šokirale
  • Zbog brojnih smo izazova nerijetko okrenuli glavu ili promijenili program na TV-u. Ipak, čini se da su za vrtoglave iznose nagrada neki spremni učiniti baš sve
  • U nastavku ti donosimo neke od najluđih izazova - bi li pristala na neki od njih?

Reality emisije popularne su već desetljećima, a neke poput Fear Factora i Survivora nebrojeno puta su nas šokirale. U nastavku ti donosimo neke od najluđih i ne možemo zamisliti da pristanemo ni na jedan od njih! 

Killer Karaoke

Ova je emisija svojevrsna kombinacija talent showa i Fear Factora - dok pjevaju, natjecatelji moraju istrpjeti čitav niz neugodnih pokušaja da ih se u tome omete. Moraju otpjevati jednu pjesmu od početka do kraja i ne dopustiti da ih npr. voda, hladnoća, iguana ili zmije u tome prekinu, a onaj koji u tome uspije osvaja deset tisuća dolara. 

 

via GIPHY

Spill Your Guts or Fill Your Guts

Ova igra dio je emisije The Late Late Show with James Corden u kojem poznati voditelj ugošćuje slavne osobe poput Willa Ferrella, Helle Berry, Kendall Jenner, Anne Wintour, Cher i Gordona Ramsaya za okruglim stolom na kojem se nalaze razne "delikatese" (čitaj odurne stvari). Igra je donekle slična onoj "Istina ili izazov" koju smo svi igrali na rođendanima u srednjoj školi - međusobno si postavljaju neugodna ili kontroverzna pitanja, a ako jedno od njih ne želi odgovoriti, mora pojesti nešto sa stola poput kravljeg jezika, škorpiona, iznutrica, ptičje sline ili nekih drugih životinjskih organa, pa čak i kukaca. Zbog takve "raznovrsne ponude" na stolu, brojne zvijezde otkrile su zaista nevjerojatne stvari o sebi ili drugima. 

 

Survivor

Ova se reality emisija prikazuje još od 2000. godine i tijekom sezona više puta nas je šokirala, a vjerujemo i ponekad natjerala da prebacimo program. Ipak, izdvojili smo samo jedan za ovu listu. Iako se ne čini tako groznim "na prvu", zapravo je prilično odvratan - natjecatelji su morali zubima trgati meso s kostiju pečene svinje i komadima napuniti košaru - tim koji je na kraju imao težu košaru dobio je imunitet.  

 

via GIPHY

Naked and Afraid

U ovoj su emisiji sudionici potpuno goli i bosi, prepušteni sami sebi i trebaju u divljini preživjeti 21 dan. Sve što imaju jesu dva ili tri pomagala poput noža i lonca. Da bi preživjeli i osvojili novčanu nagradnu moraju sami pronaći vodu, napraviti sklonište i uloviti životinju kako bi se prehranili, a zanimljivo je da se jedna emisija snimala čak i u Hrvatskoj, na području Velebita i Kopačkog rita

 

via GIPHY

Ovo su samo neki od najluđih izazova koje smo mogli vidjeti u reality emisijama, ali na sreću, naši natjecatelji Tour de Francka Martina, Borna i Silvije nisu se morali suočiti s takvim ekstremima. Njihov prvi izazov u sklopu Tour de Francka bio je kviz znanja! Naš se trojac našao na kavi u ugodnom ambijentu Rusty Bara, a kako su se zabavili, tko je imao najviše točnih odgovora, a tko najbrži prst pogledaj u videu!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Posjeti Miss7.24sata.hr