Ovo su najljepše i najtoplije dekice koje će nam uljepšati dom i grijati nas tijekom hladnih večeri

H&M Home
Vidi originalni članak

Kako temperature padaju, a večeri postaju sve hladnije, nema ničeg boljeg od ušuškavanja u meku, toplu deku. Ali zašto se zadovoljiti samo toplinom kada domu možemo dodati i dašak karaktera odabirom raznih materijala, uzoraka ili boja. Neke od najljepših i najtoplijih deka nam neće pružiti samo toplinu i onaj cozy osjećaj jeseni, već će poslužiti i kao cool dodatak našem domu. Od krupnih, pletenih pokrivača koji dodaju teksturu i šarm, do luksuznih deka koje odišu glamurom, pokrit ćemo niz opcija za svačiji ukus.

Life&style Zimogrozni, pažnja! U Nextu smo pronašli gomilu predivnih posteljina od flisa i baršuna

Odabir prave deke za tvoj dom

Prilikom odabira deke koja će te ugrijati i uljepšati tvoj dom, potrebno je uzeti u obzir nekoliko važnih čimbenika. Prvo, materijal deke ima ključnu ulogu u određivanju topline i teksture, ali i njege koju će zahtijevati za održavanje. Ključno je odabrati tkaninu koja ne samo da pruža željenu razinu udobnosti, već i odgovara tvom životnom stilu u smislu održavanja. Prekrasna deka koju je teško oprati može postati gnjavaža.

Moda Ralph Lauren čarape s medom donedavno nismo mogli pronaći ni za lijek: ovaj par lovimo prije nego li se rasproda

Veličina deke još je jedno ključno pitanje. Htjet ćeš osigurati da pravilno pristaje tvom krevetu ili kauču. Osim toga, boja i uzorak deke trebali bi savršeno nadopunjavati tvoj postojeći dekor jer će to poboljšati cjelokupnu estetiku životnog prostora. Težina deke je često zanemaren, ali važan faktor. Neki ljudi više vole lagane deke za korištenje tijekom cijele godine, dok bi se drugi mogli odlučiti za teže deke tijekom hladnijih mjeseci. Prilikom donošenja ove odluke uzmi u obzir svoje osobne preferencije.

Life&style Sunny ima najslađe ideje kako detalje i boje iz prirode prenijeti u svoj dom

Ulaganje u prekrasnu, toplu deku prekrasan je način da pružiš dozu udobnosti i stila svom domu. Prava deka može pretvoriti hladnu večer u opuštajuće i cozy iskustvo koje svi želimo tijekom jesenskih dana. U nastavku donosimo 14 najljepših koje smo našle online.

Structured fluffy blanket

UGG Whistler Throw Blanket

JYSK deka od umjetnog krzna

Life&style Želiš osvježiti strop svog potkrovlja, ali ne znaš kako? Evo kako sam ja riješila taj problem

Tasselled blanket

Patterned blanket

Deka od flisa

Life&style Trendovi dizajna interijera stavljaju opuštanje i wellbeing na prvo mjesto: Kako će izgledati tvoj dom za 15 godina?

JYSK vunena deka

Pamučna deka s geometrijskim patchwork uzorkom

Deka s resama

Sophie Faux-Fur Throw Blanket

Life&style Prema H&M Home, nakon ljetnih limuna, pred nama je jesen puna uzoraka i oblika bundeve

Emmezeta deka Yelle

Wolletjebol pletena deka od organskog pamuka

Cozy Earth Cuddle Blanket

Arket Klippan Wool Blanket

Life&style Sinsay u novoj kolekciji ima najljepše dodatke za dom koji prizivaju jesen

Posjeti Miss7.24sata.hr