Ovo nam treba! U prodaji je Kviki s dva nova genijalna okusa: gin tonic i rum kokos!

Miss7/PR
Vidi originalni članak
  • Što kažeš na izbalansiran okus gin tonica te ruma i kokosa u hrskavim čokoladnim bombončićima?
  • Vjerojatno ćeš onda potrčati po nove Kviki Choco LOLs koje dolaze u ova dva genijalana okusa
  • Podravkina nova izdanja zapravo ne sadrže alkohol, a užitak pružaju užitak od 84% čokolade u ukusnim bombonima 

Zašto toliko volimo blagdansko razdoblje? Jedna od razloga je i sigurno veselje jer ćemo nepca razmaziti preukusnim slasticama s onim dobrim poznatim mirisima i okusima, a u tome nam sigurno pomaže i Podravka! Naime, koprivnička tvrtka ovih dana je tržite je izbacila novi okus popularnih slatkih ‘okruglica’  Kviki Choco Lols kojima će se posebno radovati odrasli zbog genijalnih alkoholnih okusa gin tonica i rum kokosa!

Mljac! Želimo isprobati! Lindt ima nove bombone u kombinaciji bijele čokolade i komadića lizalice

Choco LOLsi pod dječjim brandom Kviki dosad su ti sigurno bili poznati u pet okusa: crna i bijela čokolada, naranča, jagoda i malina. Čini se kako je obitelji ovih poznatih slastica, Podravka htjela priključiti i roditeljska izdanja na čijim pakiranjima ipak nema popularnog Kvikija koji je bio zaštitni znak čokoladnih dječjih bombona. 

No, važno je napomenuti da ove slatke kulice zapravo ne sadrže alkohol, a sladokusce će zadovoljiti 84 postotnim udjelom čokolade. 

‘’Glavni sastojci: užitak, zabava i zaokružen, izbalansiran okus Gin tonica! Kviki Choco LOLs su prilika da svoj vlastiti party nosiš sa sobom u džepu ili ruksaku, svakoga dana u tjednu. Neodoljive, slasne LOLs kuglice od mliječne čokolade začarat će te na prvi zalogaj, čim otkriješ ovu nepobjedivu kombinaciju okusa’’, napomenuli su iz Podravke.

Ljubitelji egzotičnijih okusa možda će se radije odlučiti za kokos u bijeloj čokoladi, okupan aromom ruma u sasvim hrskavom izdanju. 

Life&style Stigao je novi okus Twix čokoladice - Cookies and Cream. Super vijest je da ga ima i u Hrvatskoj!

‘’Egzotični užitak ovoga puta dolazi bez alkohola, no s ugrađenom sklonošću druženjima, izletima i dobroj zabavi’’, tvrde iz Podravke. 

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, mnogi su ovo prošireno izdanje alkoholnih okusa pozdravili s ushićenjem. Blagdansko vrijeme je upravo postalo još ukusnije!

Posjeti Miss7.24sata.hr