Ovo je da ti srce stane: Bi li imala hrabrosti popeti se ovim spektakularnim "nebeskim ljestvama"?

Pr/ Iskon Stubište 122 metra iznad zadivljujućeg krajolika Utaha
Vidi originalni članak
  • Dizajnirane su uzbudljive nove "nebeske ljestve" koje vise 122 metara iznad surovog krajolika Utaha
  • Zovu se Cave Peak Stairway, instaliralo ih je odmaralište Amangiri, a duge su 61 metar
  • Amangiri je rekao u izjavi: "Gosti će biti nagrađeni nevjerojatnim panoramskim pogledom s vrha"

Utah traži one koji traže uzbuđenje - jer je sada dom "nebeskih ljestvi" koje vise 122 metra iznad zemlje. Naziva se Cave Peak Stairway, ima 120 stepenica i duga je 61 metar. To je dovoljno kako bi se ovaj put proglasio najdužim takve vrste na sjevernoj  strani Zemljine polutke.

Stubište je postavilo luksuzno odmaralište Amangiri, a njemu se pristupa s postojeće staze Cave Peak Via Ferrata.

Amangiri je rekao u izjavi: "Gosti će sada biti pozvani da se popnu na stepenice nakon završetka Via Ferrata staze i bit će nagrađeni nevjerojatnim panoramskim pogledom s vrha."

Fotogenično mjesto Kotli u Istri nas je oduševilo - ovaj skriveni biser morate posjetiti!

S vertikalnom rutom uspona, spektakularnim položajem i vrhom vidljivim iz odmarališta, Cave Peak Via Ferrata - sada uz dodatak stubišta - predodređen je da bude kultna i uzbudljiva avantura. 'Instalacija označava nastavak Amanove misije pružanja transformativnih iskustava, ekskluzivnih za svoje goste.

Stube su dizajnirane i namještene od strane tvrtke odgovorne za instaliranje Via Ferrata ruta i instalacija mnogih vodećih rekreacijskih odredišta u Sjevernoj Americi. Postupak gradnje zahtijevao je helikopter za dostavu komponenata na izazovno mjesto, s visoko naprednim tehničkim sustavima za postavljanje i ugradnju sidara.

Life&style Kad se poželiš maknuti iz kuće: 5 divnih mjesta za izlet u Hrvatskoj ovog proljeća

Amangiri zauzima zemljište od 600 hektara u Canyon Pointu s pozicijom koja ima zadivljujuće poglede na raslojenu stijenu.

Odmaralište je dodalo: "Nevjerojatna instalacija stuba pridružuje se širokom izboru aktivnosti koje se nude u Amangiriju, a ekskluzivna površina odmarališta pruža mogućnost za obilazak dodatnih staza u sklopu Via Ferrata-e pod vodstvom stručnih vodiča."

Osmišljena stoljećima unazad u talijanskim Alpama, Via Ferrata ("željezna cesta") niz je kablova i stepenica na ljestvama, pričvršćenih za stijenu kako bi omogućila uspon strmim planinskim rutama. Gostima s različitim iskustvima s usponima rute koje okružuju odmaralište pružaju jedinstvenu avanturu.

U opuštajućem dijelu, Amangiri nudi 34 prostrana apartmana i elegantne blagovaonice i salone izgrađene oko središnjeg bazena.

Canyon Crossing Via Ferrata osmišljen je kako bi izazvao i nadahnuo cijelu obitelj i zabavan je način upoznavanja djece s vještinama potrebnim za putovanje zahtjevnim terenom na visoravni Colorado.

Život Internet obožava ovu kuću u Južnoj Koreji sa predivnom sobom za meditaciju i zen kupaonicom

Djeca u dobi od šest i više godina naučit će osnovnu tehniku ​​potrebnu za prijeći cjelovitu Via Ferrata stazu, kao i za penjanje po užetu. Dodatne rute uključuju Hoodoo Via Ferrata, koja uključuje uski viseći most koji se proteže dubokim kanjonom; rutu Vertigo, koja će sigurno izazvati i najiskusnije entuzijaste  i rutu Red Line Ridge, koja se penje do vrha Stud Horse Mesa, nudeći intenzivan uspon. 

Posjeti Miss7.24sata.hr