Ovih 6 znakova prije će puknuti nego zadržati tajnu za sebe

Thinkstock / Spencer Davies
OK, ovdje ne računamo najbolje prijateljice, one su znak za sebe i čuvaju sve tvoje tajne, no ostali...
Vidi originalni članak

Možda smatraš da neke intimne tajne možeš otkriti i prijateljici s posla, znanici s kojom šećeš psa, rođaci s kojom nisi bliska... Pa, možeš, ali osobe s kojima te ne veže vrlo čvrsto prijateljstvo (koje podrazumijeva i potpunu diskreviju), ne osjećaju uvijek obavezu šutjeti kad je neki sočan podatak u pitanju. Em su neki ljudi brbljaviji sami po sebi, em neki trač vole više od drugih, neki uživaju kad šokiraju truge nekim neočekivanim detaljem o nekome... A i zvijezde djeluju na nas na doista različite načine – pa neki jednostavno ne mogu sačuvati tajnu za sebe. Osobito pazi ako je riječ o jednom od ovih šest znakova…

Strijelac

Nažalost, Strijelci uopće nemaju takta. Često uopće ne razmisle dva puta pa zbog te tvoje nesmotrenosti otkriju tajnu čak i svoje najbolje frendice. Osobe rođene u znaku Strijelca često čak ni tada ne shvaćaju kakvu su napravili pogrešku. 

HOROSKOP Ovi horoskopski znakovi najbolje se ljube

Blizanci 

Ovaj zvjezdani znak želi da ga svi vole. Stoga mu nečija tajna može pomoći da se sprijatelji s nekim. Od straha da se nekome neće svidjeti, Blizanci brzo zaborave da nije u redu otkrivati tuđe tajne. 

via GIPHY

Ovan 

Pošto sami Ovnovi nemaju gotovo nikakvih tajni i srce nose na jeziku, smatraju kako nije loše naglas reći sve, čak i ono što su im prijatelji rekli u povjerenju. Dakle, budi jako oprezna što im pričaš - oni jednostavno smatraju da je ispravno nemati tajni nego ići u glavu! 

Djevica 

Doduše, Djevice neće odmah izbrbljati neku tvoju tajnu, ali ona ipak nije sto posto sigurna kod njih. Naime, osobe rođene u znaku Djevice lako dođu u napast da nešto što si im rekla u povjerenju koriste protiv tebe, kako bi ti dale do znanja da te „imaju u šaci“. Ukratko, mogu biti baš zločeste. 

via GIPHY

Škorpion 

Škorpioni su slični Djevicama. Vole manipulirati i za to su im tajne idealne. Tako uvijek imaju adut u rukavu. Ovaj horoskopski znak neće puno toga izbrbljati, ali ipak moraš paziti što ćeš im reći u povjerenju. 

Vodenjak 

Vodenjaci su često egoistični. Vrlo su ambiciozni te žele postići ono što su si zacrtali – na bilo koji način. Ako će im u tome pomoći otkrivanje nečije tajne, bez pardona će je izbrbljati. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr