Ovi mekani bucmasti jastuci kopija su pravih tuljana i savršeni su za grljenje. Želimo jednog odmah!

Vidi originalni članak
  • Tuljani su veliki, nespretni, simpatični morski sisavci koji izgledaju vrlo šarmantno
  • Toliko su bucmasto slatki da ih želimo odmah zagrliti i odnijeti kući
  • Sada možeš imati svog osobnog, mekog, neodoljivog tuljana…

Zahvaljujući tvrtki koja se zove „Ocean Lovers United“, kod kuće možete imati svog osobnog, bucmastog ljubimca – tuljana! Plišani je, mekan i supernježan!

Jedva čekamo isprobati ove jastuke i pitamo se bi li se i ti voljela ležati na sofi s vlastitom bebom tuljanom ako ti se pruži prilika.

Ove plišane jastuke izrađuje spomenuta tvrtka i kopiraju prave tuljane po obliku i obrascima boja, pa čak i izrazima lica. Ovi ljupki jastuci punjeni su pamukom i osjećaju se "mekše od bombona od pamuka."

Ovi tuljani pružit će ti baršunasti dodir, a njihova je veličina upravo pogodna za lješkarenje na kauču na 60 cm x 30 cm x 28 cm.

Najbolje kod kupnje ovih jastučića u obliku tuljana je to što tvrtka šalje 15% sve svoje dobiti za spašavanje pravih tuljana koji pate od onečišćenja oceana i lova. „Ocean Lovers United“ bore se za čišću planetu i promoviraju uporabu predmeta za višekratnu upotrebu - umjesto plastike za jednokratnu upotrebu - i podižu svijest o opasnostima s kojima se morski život danas suočava.

Life&style Nedostaju ti prijatelji? Napravi jastučnicu s licima koja ti najviše fale i pričekaj njihovu ludu reakciju

Osim jastuka s tuljanima, tvrtka nudi i razne druge slatke plišane igračke i pribor inspiriran morskim svijetom - poput hobotnica, rakova i drugih plišanih igračaka, zimskih papuča u obliku morskih pasa, platnenih pokrivača sa sirenama i još mnogo toga!

Ako želiš pomoći spasiti ove simpatične životinje u stvarnom životu, a kod kuće imati plišani primjerak, posjeti stranicu „Ocean Lovers United“ i odaberi si maznog prijatelja!

Life&style Pogrešan jastuk uzrokuje glavobolju – evo koji je jastuk idealan prema pozi u kojoj najčešće spavaš

 

Posjeti Miss7.24sata.hr