Ovi bazeni imaju pogled u beskraj

Lefay Resort
Gdje ćeš ljetovati ove godine? Ako još nemaš planove, preporučujemo ti posjet ovim hotelima koji imaju bazene s pogledom u beskraj. Ako već imaš planove, svejedno možeš uživati u pogledu, ne brini...
Vidi originalni članak

Bazeni s nevidljivim završetkom ili "infinity pools" nisu novost u svijetu hotelijerstva, ali su i dalje toliko privlači. Nema te fotke koja može ispasti loše ako se slika pod ovakvom podlogom, kojoj su granica svod i more. Doista, kupanje u ovim luksuznim arhitektonskim dodacima teško da može biti bolje. A kada uz sve to naručuješ vrhunske šampanjce, sendviče, ili imaš dobro društvo, pool party je zagarantiran

Lefay Resorts, Lagi di Garda, Italija
Priroda, tišina, odlična usluga, i bazen od kojeg zastaje pogled. Ako si se zapitala kako izgleda savršeni odmor, požuri u Lago di Garda. Luksuzni spoj resorta i autentični talijanski interijer i eksterijer čine ove bazene savršenim mjestom za odmor.

Grace Hotels, Mykonos i Santorini
prvotno zamišljen kao skup boutique hotela na nekoliko grčkih otoka, brzo je prerastao te granične barijere. Uskoro su se proširili i na Argentinu te su "infinity pools" dobili svoje mjesto blizu vinskih puteva. Lanac ovih hotela diči se svojim bazenima koji se sljubljuju s morem i prirodom oko njega, a poznati su i po gastronomiji koja priča sto jezika. 

Belmond Hotel Caruso
Malo tko nije čuo o ljepotama talijanske obale Amalfi, kao i priče o njihovim velikim limunskim plantažama. Ovaj je hotel smješten u malom gradiću Ravello, a lokaciju je pronašao u palači iz 11. stoljeća. Također, svi zidovi su obloženi freskama, dok je njihov "infinity pool" jedan od najpoznatijih na tom dijelu obale.

Cavo Tago, Mykonos
Hoteli Cavo Tago smješteni su na dva grčka otoka - Mykonosu i Santoriniju.Posjetitelji mogu odabrati sobe, apartmane ili vile, te naravno, uživati na bazenima koji oduzimaju dah.Također, PR stručnjaci Cavo Tago hotela pobrinuli su se kroz oglase na društvenim mrežama i stalnim angažiranjem influencera, da se nametnu kao jedna od najjačih destinacija za luksuzni odmor na otocima Grčke.

Villa Honegg, Švicarska
Iako smo spomenuli odreda vrhunske destinacije za boravak u Europi, važno je spomenuti i ovaj hotel. Tko bi mislio da se jedan od najpoznatijih i najljepših "infinity poolova" krije na brdu jedne švicarske planine? Naime, radi se o hotelu Villa Honegg, dvorcu iz 20. stoljeća, koji je u potpunosti restaurirana 2011. godine. Njihov "infinity pool" se pogledom spaja s jezerom Luzern, koji posebno u zimskom periodu dobije sjaj kakav zaslužuje. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr