Ovakav kupaći kostim najbolje pristaje svima - baš zato ti donosimo razne modele iz trgovina

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Crni badić je poput male crne haljine - s njim ne možeš pogriješiti, a pristaje svakom obliku tijela
  • Svake godine gotovo svaki brend izbaci nove modele ovog klasičnog badića
  • Super je za početak ljeta kad još nisi dovoljno osunčana, a odlično izgleda i na tamnu put

Crna boja je klasik za svaki odjevni komad pa tako i za kupaći kostim. Možda si i ti jedna od onih žena koja svake godine radi plan kakav će si kupaći kostim kupiti, a na kraju uvijek završi s crnim. Bez brige, ima nas još. Razlog tome je vrlo jednostavan - crni kupaći kostim je poput male crne haljine, as iz rukava koji uvijek super prolazi kad nemaš ideja. Također, crna prikriva pristaje i svijetloj puti, ali i svim nijansama preplanule, a i vizualno nas sužava što je često dodatan plus.

JEDNODIJELNI BADIĆ

Iako možda nije najsretnije rješenje kad se želiš sunčati i pocrniti, jednodijelni model kupaćeg kostima posljednjih je par godina pravi hit. Osim što prikriva sitne nedostatke koji (često bespotrebno) muče nas žene, može imati i ulogu bodija u ljetnom stajlingu. Dovoljno je da preko njega obučeš samo kratke hlačice ili kaftan i spremna si za plažu, ali i after beach party. U ponudi se mogu pronaći raznim modeli, od onog najklasičnijeg s tankim naramenicama, do modela na jedno rame s volanom, ali i malo izazovniji modeli poput onih koji se vežu na prsima. 

Moda Saznaj koji kupaći kostim najbolje odgovara tvojoj osobnosti

DVODIJELNI BADIĆ

Ovaj model je susper jer ga možeš nositi kompletiranog kako si ga kupila, ali ga možeš kombinirati i s drugim kupaćim kostimima pa uvijek može izgledati kao nov. Ne odgovara svakome isti model donjeg dijela pa se tu možeš zaigrati od gaćica visokog struka karakterističnih za 50-e godine prošlog stoljeća, klasičnog modela gaćica te onog koji se veže na bokovima. Kad je u pitanju gornji dio, u ponudi je oblik trokutića, zatim modeli koji nalikuju grudnjaku, oni koji se vežu oko vrata, ali i oni koji izgledaju kao top bez naramenica. Kao i jednodijelni model, i dvodijelni u kombinaciji s kratkim hlačama izgleda odlično.

Uskladi badić s tonom svoje kože Znaš li koja boja kupaćeg najbolje odgovara tvom tonu kože? Napravi test i saznaj pa tek onda kupuj

City Center one Haljina koja laska svakoj figuri i svakoj dobi - evo kako je nositi ovo ljeto

Posjeti Miss7.24sata.hr