Ovaj Diptyque adventski kalendar je prava rapsodija luksuznih mirisa, a i pakiranje mu je wow!

Diptyque Foto: Diptyque, adventski kalendar (425 eura)
Vidi originalni članak
  • Iako se još uvijek nalazimo u listopadu, adventski kalendari svih vrsta već su itekako dostupni u ponudi 
  • U moru svih tih adventskih kalendara, zaista je teško izabrati samo jedan koji nam se najviše sviđa jer su svi, osobito oni s high end proizvodima, jako raskošni. Od pakiranja do proizvoda u njima
  • No, ako bismo baš morali izdvojiti jedan koji nas je posebno zaintrigirao, onda neka to bude onaj brenda Diptyque u kojemu se krije prava mirisna rapsodija 
  • Pročitaj također: Ne možemo vjerovati, ali već je stigao prvi beauty adventski kalendar sezone (i to onaj najbolji!)

Do službenog početka Adventa dijeli nas još više od mjesec dana, ali adventski kalendari s kojima ćemo odbrojavati dane do Božića, već su preplavili dućane. Od svih silnih adventskih kalendara, trenutno nas najmanje zanimaju oni klasični, s čokoladicama, a sve više škicamo one s beauty proizvodima. Osobito one iz high end ponude koji su posebno raskošni i kada je u pitanju samo pakiranje, ali i proizvodi koji se u njima nalaze. Izdvojiti najljepši adventski kalendar ili onaj s najboljim proizvodima gotovo pa je nemoguća misija jer je svaki poseban na svoj način, ali moramo priznati da nas je onaj brenda Diptyque ipak zaintrigirao mrvicu više od svih. 

Naime, Diptyque adventski kalendar je kao stvoren za sve ljubiteljice mirisa i to ne samo parfema već i svijeća, gelova za tuširanje, sapuna... Koji mirišu jako, jako luksuzno. Za razliku od drugih adventskih kalendara koji imaju 24 prozorčića, ovaj ih ima 25 i zapravo ih prije možemo nazvati ladicama nego prozorčićima jer je napravljen poput velike kutije koja se dodatno razdvaja sa svake strane iz kojih se potom, poput ladica, izvlače kutijice s proizvodima. Samo neki od 25 proizvoda koji se nalaze u ovom mirisnom adventskom kalendaru su limited edition Sweet Treat i Star svijeće od 35 grama, svijeća od bosiljka za uklanjanje neugodnih mirisa, također od 35 grama, Fleur de Peu, Tam Dao i Eau Rose parfemi od 10 mililitara, Orphéon čvrsti parfem, Do Son mirisni sapun od 25 grama, L’Eau Papier gel za tuširanje od 10 mililitara, piling za ruke od 10 mililitara, te set prikladnih božićnih dekoracija, odnosno ukrasa za bor.

Osim luksuznih proizvoda koji se nalaze u ovom adventskom kalendaru, i njegovo samo pakiranje koje se, kao što smo već rekli, otvara na zanimljiv način, je vrlo bogato ukrašeno i baš odiše duhom Božića i blagdanskih dana provedenih u toplini vlastitog doma. Cijeli dizajn tog preslatkog i raskošnog pakiranja djelo je vrlo talentirane umjetnice Lucy Sparrow, a inspirirano je njenom vlastitom šivaćom kutijom. Tako možemo primijetiti kako tipični božićni motivi poput medenjaka, lizalica, borova i češera, izgledaju kao da su načinjeni od filca i prišiveni jedni na druge stvarajući pravu blagdansku atmosferu. 

S obzirom na to da je Diptyque luksuzan brend te da se zaista nije štedjelo na proizvodima koji se nalaze u ovom adventskom kalendaru, a i neki od njih pripadaju i limited edition izdanjima, njegova je cijena nešto viša i iznosi 425 eura. No, ako se odlučiš na njegovu kupnju, to možeš napraviti putem službene Diptyque stranice, a uz kupnju ćeš dobiti i još dva besplatna uzorka po vlastitom izboru. 

Posjeti Miss7.24sata.hr