Ovaj 80-godišnjak osvojio je brdo novaca na „EuroMillionsu“ zato jer je zaboravio naočale

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • 80-godišnji Englez osvojio je preko 100.000 funti (oko 870.400 kuna) na „EuroMillionsu“
  • U tome mu je pomogla jedna neobična činjenica
  • Naime, osvojio je taj novac samo zato jer je zaboravio naočale kad je išao uplatiti listić! 

Denis Fawsitt godinama igra iste brojeve. Ali, budući da nije imao naočale, ovaj se put odlučio za drugačiji redoslijed brojeva.

80-godišnjak je na „EuroMillionsu“ osvojio 100.000 funti

Denis Fawsitt godinama je igrao u britanskom „EuroMillionsu“. Zapravo uvijek igra iste brojeve: datume rođenja članova svoje obitelji. Svaki tjedan unosi brojeve u istoj trgovini. Međutim, do sada je umirovljenik imao malo uspjeha.

Ali, nedavno se dogodilo da je 80-godišnjak zaboravio svoje naočale kod kuće. Zbog toga je Denisu bilo teško vidjeti koje brojeve bira. Umjesto da se vrati po naočale, jednostavno je pitao prodavačicu za generirani, nasumični niz brojeva. „Bila je to jedna od mojih najboljih odluka ikad“, rekao je Englez za BBC. U krajnjoj liniji, to mu je donijelo preko 100.000 funti.

Ova besplatna stvar može te usrećiti više od novca, potvrdila su i istraživanja

Novac za obitelj

Dobitak žele on i njegova supruga uložiti u obnovu vrta svoje kuće u Derbyshireu u Engleskoj. Međutim, većina bi ipak trebala otići djeci i unucima. „Sada su oni na redu. Mi smo imali svoje vrijeme“, objasnio je Denis. Njih dvoje su sretan dobitak proslavili „kapljicom“ viskija za Denisa i malim sherijem za njegovu suprugu. Veliko obiteljsko slavlje žele održati tek nakon pandemije korone.

novac ne kupuje sreću Novcem možeš kupiti mnogo toga, ali ne i ovih 10 stvari - a one su pravo bogatstvo

Posjeti Miss7.24sata.hr