Otkriven je trik kojim je Kate Middleton držala žene podalje od Williama dok su još bili prijatelji

Pixsell/PA
Vidi originalni članak
  • Par se upoznao tijekom prvih studentskih dana na uglednom sveučilištu u St. Andrewsu u Škotskoj i u početku su bili dobri prijatelji
  • Prince William je otpočetka bio u središtu pozornosti, a s obzirom da je po prirodi dosta povučen i pristojan, princu je nerijetko bilo neugodno odbiti 'nasrtljive' djevojke
  • Kate je tako, dok su još bili prijatelji, znala uskočiti glumeći njegovu djevojku kako bi ga spasila od neugodnih situacija

Prije nego su princ i princeza od Walesa počeli svoju romantičnu vezu, tijekom njihovih studentskih dana, Kate i William su bili dobri prijatelji. Par se upoznao tijekom prvih studentskih dana na uglednom sveučilištu u St. Andrewsu u Škotskoj, a dok između njih nisu počele frcati ljubavne iskre, Kate i William su se često družili i zajedno izlazili na razne zabave. 

Kao pripadnik kraljevske obitelji, William je otpočetka bio u središtu pozornosti na sveučilištu, samim time i često na meti suprotnog spola. S obzirom da je po prirodi dosta povučen i pristojan, princu je nerijetko bilo neugodno izravno pokazati da u tom trenutku nije zainteresiran za flert ili nešto više. 

I u takvih situacijama je upravo tadašnja prijateljica Kate bila od velike pomoći. Naime, Kate Middleton je smislila način kako će 'spasiti' princa od neugodnih situacija sa djevojkama. Tu je priču opisala Katie Nicholl u svojoj knjizi Kate: Buduća kraljica, a koju je doznala od zajedničke prijateljice Kate i Williama, Laure Warshauer.

"Sjećam se jedne situacije kad se djevojka uvaljivala Willu do te mjere da je bilo prilično neugodno. Pristojan kakav jest, nikako je se nije uspijevao riješiti. Pokušavao je na ljubazan način, ali djevojka nije odustajala."

Life&style Zavirili smo u veličanstveni dvorac Windsor prije nego se u njega trajno usele princ William i princeza Kate

I tu na scenu stupa Kate, baš poput prave prijateljice. 

"Iznenada, Kate se stvorila iza Williama i nježno ga je zagrlila. Nakon toga je Will rekao 'Oprosti, ali već imam djevojku' i potom su on i Kate otišli zajedno hihoćući se."

Warshauer je istaknula da se William nekoliko puta zahvaljivao Kate te dodala: "Kate je bila jedina djevojka u prostoriji koja je to mogla napraviti. I to samo mjesec dana nakon što su počeli studirati."

Nedugo kasnije između njih se dogodilo "nešto više od prijateljstva", a nakon što su završili prvu godinu, par se preselio u kuću za najam, zajedno s još dvoje cimera. Njih četvero plaćali su kuću 100 funti na tjedan po osobi.

Stars Evo što jede i kako vježba Kate Middleton kako bi zadržala svoju vitku liniju

Na trećoj i četvrtoj godini studija William i Kate su se preselili u kuću na privatnom posjedu, u okolici St. Andrewsa. Vlasnik imanja bio je daljnji rođak princa Williama i blizak prijatelj kraljevske obitelji Henry Cheape. Ta je selidba bila i olakšanje za Williamovu obitelj, obzirom da je na imanju bio znantno sigurniji i štićeniji nego što je to bio u studentskim domovima i kućama.

Posjeti Miss7.24sata.hr