Otisnite se na bioLOGIČNO putovanje uz organske dmBio proizvode
Ako ste među onima koji od sutra namjeravaju krenuti zdravijim životnim stilom, iz dm-a stiže dodatan poticaj. dmBio marka nudi pregršt zdravih i organskih proizvoda kojima brzo i lako možete zasladiti svoj ljetni obrok. Proizvodi dmBio marke proizvedeni su u skladu s visokim ekološkim standardima, dolaze isključivo iz ekološke proizvodnje te ne sadrže pesticide, boje, umjetne arome niti konzervanse.
Na svom bioLOGIČNOM putovanju svakako savjetujemo upoznavanje s dimljenim dmBio tofuom koji služi kao odličan dodatak jelima od povrća, umacima za tjestenine, pizzama i salatama.
Započnite s jednostavnim ljetnim obrocima
Nakon što upoznate dmBio proizvode, možete se poigrati njima i kombinirati ih u različitim jelima. Jedan od najbržih i najjednostavnijih je priprema zdrave ljetne tjestenine.
- Preporučujemo vam da isprobate dmBio špagete od žute leće i cjelovitog zrna riže, koji su bogati proteinima. Pripremaju se u samo nekoliko minuta i izvrsna su zamjena za običnu tjesteninu.
- dmBio ghee maslac izrađen je po tradicionalnoj ayurvedskoj metodi procesa vrenja. Otopite ga i dodajte mu češnjak po želji koji je potrebno pržiti uz stalno miješanje tijekom dvije minute kako ne bi pocrnio.
- Za vašu tjesteninu možete odabrati dodatak dmBio kokosovog mlijeka kao nadomjestak za biljno vrhnje, a za što intenzivniju aromu i okus, preporučujemo dmBio organic sušene rajčice.
- Ako ste već stručnjak za pripremu tjestenine i skloni ste zakomplicirati priču za još bolji i kremastiji okus i teksturu, za pripremu tjestenine možete koristiti dmBio povrtni temeljac spravljen od finog spoja povrća i začinskog bilja. Suhu tjesteninu stavite u tavu te dodajte topli temeljac i kuhajte na srednje jakoj vatri dok tjestenina ne upije svu tekućinu. Priprema je slična kao kod pripreme rižota - ključ je u postupnom dodavanju tekućine!
- Kada je tjestenina gotova, po želji dodajte i dmBio tofu dimljeni koji služi kao odličan dodatak jelima od povrća, umacima za tjestenine, pizzama i salatama. Tofu prethodno hrskavo prepržite jer je tada najukusniji!
Prvi korak na dmBIOLOGIČNOM putovanju je uspješno obavljen. Čestitamo! 😊