Dobitnici: Osvojite ulaznice za "Comedy Gala" u Lisinskom

U subotu 7. prosinca u 20 sati u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog započinje međunarodni festival smijeha koji otvara ''Comedy Gala''
Vidi originalni članak

Dobitnici koji su svojim komentiranjem na Budi.IN Facebook stranici osvojili 3x2 ulaznice  za "Comedy Gala" otvorenje međunarodnog festivala smijeha 7. prosinca su:

  • Antina Bratić
  • Sandra Ćatović
  • Antonia Šeremet

Čestitamo sretnim dobitnicima! O preuzimanju nagrade biti ćete obaviješteni putem Facebooka.

Četiri izuzetna stand up komičara iz Britanije, Kanade i Sjedinjenih država nasmijavat će Vas u subotu u Lisinskom, a poveznica za ovu internacionalnu ekipu bit će voditelj koji stiže čak s Novog Zelanda. Koncentrat najboljih fora, štoseva ili na engleskom punch line-ova predstavit će svaki od komičara što drugim riječima znači malo više od sat i pol urnebesnog smijeha. Bojazan da nećete razumjeti o čemu pričaju potpuno je neutemeljena. Ovi ljudi su profesionalci čiji humor se bazira na svakodnevnim stvarima, razmišljanjima ili nekim opće poznatim odrednicama pop kulture (npr. filmografiji Tom Cruisea).

Ulaznice potražite na www.ulaznice.hr, na blagajni Lisinskog ili na prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr. Mi preporučujemo: Aquarius Music Shopove na sljedećim zagrebačkim lokacijama: Varšavska 13, Maksimirska 16 i u Branimir centru.

Rich Hall

Njegova se karijera proteže kroz nekoliko desetljeća, u mladosti je bio redovni gost najutjecajnijeg američkog komičarskog programa Saturday Night Live. Rich Hall redovni je gost najpopularnijih britanskih televizijskih stand-up programa i zabavljač koji puni najveće dvorane.

Seann Walsh

Šarmantnog i karizmatičnog mladog komičara iz Brightona Seanna najčešće opisuju laskavom titulom najsvježijeg britanskog stand-up talenta koji se u posljednjih nekoliko desetljeća pojavio na sceni.

Dana Alexander

Hrvatsku je već posjetila u okviru London Calling Comedy Club programa a svoje nove hrvatske fanove zabavit će materijalom kojega vuče iz osobnog života. 2011.godine želeći proširiti horizonte - seli u Veliku Britaniju i odmah je zamjećuju na edinburškom Fringe festivalu. Samo godinu dana kasnije je nominirana za najboljeg klupskog komičara na Chortle Awards.

John Gordillo

Stand-up sceni se vratio 2006. i od tada svojim intelektualnim humorom osvaja britanske ljubitelje komedije. Tijekom svoje pauze ovaj je komičar nježnog stila režirao i producirao dva DVD-a starog zagrebačkog gosta, svjetske komičarske zvijezde Eddia Izzarda.

Javier Jarquin

Stari gost hrvatskih stand-up dasaka u sklopu programa London Calling Comedy Club a ovoga puta dolazi u ulozi voditelja Gala večeri našeg festivala.

Posjeti Miss7.24sata.hr