Opa, i one jedu?! VS anđelice otkrile tajne svoje prehrane

Instagram
E, pa nije sve u genima! Otkrivamo što anđelice jedu za doručak, ručak i večeru te kako se spremaju za najvažniji dan u njihovoj godini - Victoria's Secret reviju
Vidi originalni članak

Do velikog Victoria's Secret Fashion Showa dijeli nas tri mjeseca, što znači da se anđelice već opako spremaju za svoj veliki dan. I dok je najlakše reći kako je dobra genetika razlog za njihovu savršenu figuru, ipak treba uzeti u obzir da ovi modeli ne pune svoje tijelo s rafiniranim šećerima i nezdravim ugljikohidratima. 

I dok se Bella Hadid i Stella Maxwell kunu kako je jutarnja hidratacija ključ zdravog metabolizma, jednako tako se nikada ne odriču svojih omiljenih namirnica poput primjerice feat sira, jogurta i piletine. A ako te zanima kako konkretno izgleda jelovnik VS anđelica, sve detalje njihove prehrane donosimo u nastavku...

Bella Hadid

Mlađa sestra Hadid kune su u stari trik: vodu s limunom! To je prva stvar koju pije svakog jutra i odmah se osjeća zdravije i budnije. Za ručak bira obroke na bazi povrća i kroz dan pije puno zelenih sokova. Od Belle smo pokupili još jedan trik: ako je iza nje period u kojem je nezdravo jela, obavezno si uzme tri dana za potpuni detox tijela kojim se rješava svih štetnih tvari iz organizma. 

 

Elsa Hosk

Elsa je luda za gazpachom, odnosno hladnom španjolskom juhom od rajčice. Često je jede za ručak zato što ju je jako jednostavno napraviti i jako je ukusna. u nju dodaje maslinovo ulje i najbolje rajčice koje može pronaći. Također, obožava povrće s humusom ili domaći tzatziki umak.

 

Constance Jablonski

Ova anđelica najviše voli jaja jer su brzo gotova i jednostavna za pripremu. Plus: odličan su izvor proteina i lako ih je kombinirati uz bilo koje povrće koje imaš pri ruci. Moramo priznati da je ovo tipični zdravi ručak koji smo i očekivali od jednom supermodela.

 

Jasmine Tookes

Jasmine obožava zelenu salatu s avokadom, rajčicama i feta sirom, dapače ne štedi na feti i miješa je u sve. Uz to najradije kombinira grilanu piletinu i tako dodaje dozu proteina svojem obroku. 

 

Josephine Skriver

Ova predivna anđelica priznaje kako (pre)često naručuje hranu... Obično bira ribu s povrćem (jer je ipak najzdravija varijanta), a uz to se zasladi svježim voćem. 

 

Romee Strijd

Romee tvrdi kako je sve stvar pravilne hidratacije. Dnevno u organizam unosi i do pet bočica vode! Njezin trik: u supermarketu kupuje velike boce i nosi ih sa sobom u svakom trenutku u danu jer se jedino tako svjesno prisili na konzumaciju...

 

Sigrid Agren

Njezino omiljeno jelo koje stalno radi kad je u gužvi (ili kad joj se ne da!) je miješana zelena salata s rajčicama, ciklom i maslinovim uljem. Uz to najradije bira tunu iz limenke (naravno, zbog puno proteina!) te smeđu rižu. Jednostavno, ali super ukusno - i ovo zvuči kao nešto što bismo jeli svaki dan. Što se tiče međuobroka, uvijek sa sobom nosi neko svježe sezonsko voće, jogurt te orašaste plodove. 

 

Stella Maxwell

Ova anđelica je pobornik one stare narodne "po jutru se dan poznaje". Za Stellu je jutarnja kava esencijalna. Sviđa joj se i čaj, ali više uživa u jutarnjoj kavi s bademovim mlijekom (laktoza je za nju veliki NE!). Nakon razbuđivanja ovim napitkom koji joj ubrzava metabolizam, Stella najviše uživa u obilnom doručku - avokado tostu s limunom i čilijem! Zvuči kao nešto što bismo odmah prekopirali...

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr