Oho, tamo smo željeli zaviriti! Što u svojim spavaćim sobama drže Francuskinje?

Instagram@leonaparaminski
Vidi originalni članak
  • Francuskinje imaju u svojim domovima jednako decentan i elegantan stil kao i pri izboru odjeće
  • To postaje još očiglednije što više scrollamo kroz njihove Instagrame, malo je reći da im često zavidimo!
  • Iako ne živimo u njihovim starim, profinjenim stanovima s pogledom na Eiffelov toranj, sličan ambijent možemo stvoriti i u vlastitom prostoru i tako unijeti dašak pariškog glamura

Kako je pandemija postala novo normalno, sve je izvjesnije: u svom domu trebaš šarmantno i skladno utočište. Sad kad u kućama obavljamo mnoge aktivnosti koje smo nekad radili izvan nje, sve je važnije odrediti prostor koji može poslužiti kao bijeg od posla, buke, ali znatiželjnih cimera. Najelegantnije žene koje poznajemo - Francuskinje predstavljaju njihov dekor u spavaćoj sobi. 

tajne zavođenja Zašto su Francuskinje tako dobre ljubavnice i što možemo naučiti od njih?

1. Mnoštvo biljaka

Powered by embedinstagramfeed &

Jedno je sigurno: nijedna spavaća soba nije potpuna bez daška prirode. Zapiši bilješku: pogledati Fanny Flory, čija je spavaća soba vjerojatno jedna od najprepoznatljivijih u Parizu, i smjesti nekoliko biljaka oko svog kreveta. 

2. Upečatljivi i dekorativni zidovi

Powered by www.embedinstagramfeed.com/en/ &

Nisu sve Francuskinje kada je riječ o uređivanju doma minimalisti; zapravo, češće ćeš pronaći jarke tonove boja i razigrane detalje koji su u kontrastu s njihovim prekrasnim starim prostorima. Sjajan način za ponovno stvaranje tog izgleda? Definitivno šarene tapete!

3. Vintage ogledala

Powered by www.embedinstagramfeed.com/en/ &

Poput biljaka, vintage nadahnuta ogledala glavna su stvar u spavaćim sobama Francuskinja te pružaju izgled svjetskog izričaja koji izgleda lijepo bez obzira na tvoj stil. Osim toga, izvrsna su za to da prostor učine većim - eto trika koji bismo svi mogli koristiti.

4. Pahuljasti, bijeli... poplun

 

 

 &

Pogledaj sve najpopularnije spavaće sobe na Instagramu u Francuskoj i primijetit ćeš da im je zajedničko jedno: pahuljasta bijela posteljina.

5. Knjige kao dekoracija

Powered by embedinstagramfeed pt &

Zajedno s kolekcijom jedinstvenih vaza i suhog cvijeća, često postoji još jedan ukrasni predmet koji ćeš naći nasumično naslagan oko francuskih spavaćih soba: knjige i to puno njih. Dakle, ako svoje skrivaš na dosadnoj polici s knjigama, prestani to raditi i počni kopirati stilisticu iz Pariza Vanessu Perroud, koja svoje ponosno prikazuje u svakom dostupnom kutku.

Ugodan i mekan tepih

Powered by embedinstagramfeed &

Vjerojatno nije teško pretpostaviti da su mnogi od tih starih francuskih apartmana na meti propuha, pa ćeš često vidjeti toplu prostirku postavljenu usred spavaće sobe. I jasno, što čupaviji, to bolji.

Posjeti Miss7.24sata.hr