Ogromni jednorog-luftić je sve što želimo za ljetni party

Sam's Club
Luftići na napuhavanje u svakom obliku koji možeš zamisliti apsolutno osvajaju naša srca već nekoliko ljeta zaredom, ali sada smo pronašli i njihovu napredniju verziju!
Vidi originalni članak

Nema šanse da nisi vidjela ove luftiće u obliku jednoroga, flaminga, pizze, emojija i svega što možeš zamisliti. Međutim, bili su napravljeni za jednu do dvije osobe - sve do sada! Pronašli smo gigantske luftiće na koje stane do 6 osoba i ako ovo nije savršen dodatak za svaki (pro)ljetni party na bazenu ili moru, ne znamo što jest.

Sam's Club lansirao je seriju prefora luftića u obliku jednoroga, flaminga i pauna na koje istovremeno stane i do šest odraslih osoba. Da se razumijemo, ovi cool luftići nisu uopće jeftini! I dok oni obični, za jednu osobu, koštaju između 100 i 200 kuna, ovi veliki dolaze s cijenom od 900 kuna! 

Ali zamisli, i unicorn i flamingo luftić imaju ugrađene držače čaša i dio za hlađenje pića pa se stvarno možemo opustiti kao nikad do sad. Veličina luftića je otprilike 3x3 metra, a zbog njihove veličine pripremi se da će ti trebati neko ekstra vrijeme da ih napušeš...

Kako stoji u opisu luftića na službenoj stranici: “niti jedan dan na moru nije potpun ako ne možeš plutati na ogromnom jednorogu zajedno sa svojim društvom". Jao, ne možemo se više složiti jer ovo izgleda baš mrak!

Posjeti Miss7.24sata.hr