Odvratno! Ovaj 'trik' pokazuje koliko je tvoja perilica za rublje prljava

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Jesi li ikada razmišljala o tome koliko je tvoja perilica za rublje prljava? 
  • Nisi? Bez brige, nisi jedina. I neće ti biti svejedno kad saznaš 
  • Uostalom, stroj bi trebao čistiti odjeću, ali čini se da se tijekom procesa pranja nakuplja puno odvratnih stvari

Njena je zadaća čišćenje odjeće, ali i sama perilica često je puna prljavštine. To sada dokazuje novi TikTok video. Sa samo jednim sastojkom možeš saznati imaš li i pravi gutač prljavštine - i ukloniti prljavštinu izravno iz stroja. Otkrit ćemo ti kako funkcionira trik.

Ovaj trik izvlači prljavštinu iz perilice

Pa, jesi li možda pomislila da moraš oprati svoju perilicu rublja? Osobito se kod modela koji su stari već nekoliko godina s vremenom sakupi mnogo prljavštine. A nitko ne želi razne klice, bakterije, kamenac i druge naslage na svom rublju. Dakle, što bi moglo biti očitije od izbacivanja prljavštine iz perilice?

Life&style Što će se dogoditi ako tabletu za pranje posuđa staviš u perilicu rublja?

Ali, kako? TikTok je još jednom pronašao odgovor na ovo pitanje. Sve više korisnika sada testira što se događa kada u bubanj stave tabletu za perilicu posuđa i podese program na 90 stupnjeva. Rezultat? Nevjerojatan! Mnogima se nakon kratkog vremena u prozoru za pranje može vidjeti smeđa juha. Uh! Ali, uvjeri se sama:

Zašto nisu svi oduševljeni ovim trikom za perilice rublja

Influencerica Camilla Bakken također je isprobala trik i objavila svoj testni video na TikToku. Njen jasan komentar na trik: „Fuj!“ Ali nisu svi korisnici uvjereni. Na primjer, jedan pita: „Nije li joj palo na pamet da je to mješavina crvene i plave od tablete, a ne prljavštine?“ Drugi se pita: „Zar nitko ne zna za sredstva za čišćenje perilica rublja?”

Ali, drugi korisnik kaže: „I ja koristim tablete za pranje posuđa. To je puno učinkovitije.“ Ali neki vjeruju da su previše agresivne i upućuju na dobro isprobani lijek: „Ocat, soda bikarbona i pusti da radi na 90 stupnjeva!“ Napomena: ne mora se kopirati svaki TikTok trend!

Posjeti Miss7.24sata.hr