Odlične vijesti! Omiljene proizvode iz dm-a odsad možeš Glovo dostavnom dobiti na kućnu adresu

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • U ovakvim okolnostima sigurno se ne želimo odreći svojih najomiljenijih kozmetičkih proizvoda 
  • Tome je doskočio dm koji u suradnji s Glovom sada više od 1.000 svojih proizvoda dostavlja na tvoju adresu
  • Dostava je brza i sigurna, ipak, u skladu s tim trenutnim  mogućnostima, moguća je samo u određenim gradovima

Nove okolnosti stavile su pred nas nove izazove, ali sigurno nismo zaboravile na brigu o ljepoti i zdravlju svoga tijela. Štoviše, sada imamo i nešto više vremena kako bismo uživale u primjeni svojih omiljenih kozmetičkih proizvoda, ali i za isprobati neke nove. Možda već neko vrijeme želiš provjeriti super proizvode za njegu kose, isprobati genijalne maske za osvježenje lica ili nove nijanse trendi lakova?

Dermatološke tajne Doznaj na koliko sve načina - i dobrih i groznih - izolacija djeluje na tvoju kožu. Evo kako spriječiti štetu

U tom slučaju sigurno će te razveseliti najnoviji potez dm-a koji je svim poklonicama njege tijela sasvim olakšao pristup svojim proizvodima. Naime, ovaj lanac drogerija u suradnji s platformom za brzu dostavu Glovo kupcima je omogućio narudžbu i dostavu gotovo 1.000 proizvoda koji uključuju proizvode za bebe, proizvode za higijenu, prehrambene proizvode, proizvode za njegu lica, tijela i kose te proizvode za čišćenje.

Dostava je dostupna na području Zagreba, Rijeke, Splita, Zadra i Osijeka, a Glovo dostavlja proizvode iz tebi najbliže prodavaonice dm-a unutar radnog vremena poslovnica. 

Svoje najdraže proizvode možeš pogledati i odabrati s popisa proizvoda putem aplikacije Glovo. Sve što trebaš je odabrati ikonicu dm, a nakon toga možeš pretražiti i odabrati proizvode prema jasno definiranim kategorijama. Narudžbu je moguće završiti u svega nekoliko koraka, a prije potvrde narudžbe kupci će uz iznos računa dobiti i procijenjeno vrijeme dostave.

Kozmetika koja radi Dva sastojka koja bi trebala sadržavati tvoja krema za lice ako želiš blistaviju i zaglađeniju kožu

Cijena proizvoda koja je istaknuta u aplikaciji Glovo istovjetna je cijeni proizvoda u prodavaonici dm-a. Ipak, skupljanje active beauty bodova i korištenje popusta trenutno u ovom slučaju nije moguće. 

Ova brza i sigurna kupnja omiljenih kozmetičkih i ostalih proizvoda sigurno je nešto što će nam olakšati i uljepšati beauty rutine čije rezultate, sigurni smo, jedva čekamo pokazati na ulicama naših gradova

Posjeti Miss7.24sata.hr