Od loše higijene do povjerljivih priča s frendicama - što sve žene taje muškarcima?

shutterstock Žene su iznijele svoje najsmješnije i najprljavije tajne
Vidi originalni članak
  • Žene su na Redditu podijelile svoje najveće, a katkad i najsramotnije tajne
  • Postavljeno je pitanje što nikad ne govore muškarcima, a dobiveno je mnoštvo odgovora
  • Žene su iznijele najsmješnije i najprljavije tajne, npr. zašto idu zajedno na WC kad su negdje vani

Stotine žena otkrile su stvari koje nerado otkrivaju ili ščak namjerno skrivaju pred muškarcima. Redditov post u kojem je ženama postavljeno pitanje: "Što žene nikad ne govore muškarcima?", privuklo je beskrajno mnogo urnebesnih odgovora. Neke su otkrile koliko rijetko peru grudnjake, druge mjesta na koja skrivaju čokoladu od svojih partnera ( djece) i zašto uopće zajedno idu na toalet kad su negdje vani.

Life&style Ovih osam ljudi podijelilo je najveće tajne koje čuvaju, a koje bi mogle uništiti nečije živote

"Da, mi prijateljice međusobno raspravljamo o svemu i svačemu. Dakle, ako tip flertuje s dvije prijateljice istovremeno, velika je šansa da se obje smiju njegovim porukama, a da to on ne zna", priznla je jedna žena.

"Uopće nisam slušala što govoriš jer sam razmišljala imam li još koji tampon u torbi", našalila se druga. 

"Držimo se za sise"

A u svakoj šali pola je istine. Tako se i popis onoga što žene obično čuvaju za sebe povećavao. Jedna je tako napisala: "Držimo se za sise kad trčimo niz stepenice."

"Također kad tražimo stvari. Nemam pojma zašto, samo pomaže", odgovorio je netko.

Grudnjakologija

Komentar jedne žene koji otkriva da se 'naš omiljeni grudnjak ne pere toliko često' izazvao je stotine komentara drugih žena koje su se složile i nekoliko zbunjenih muškaraca. "Definitivno sam kriva za nošenje istog grudnjaka od 3-5 dana, a da toga nisam svjesna", napisla je jedna žena. "Tako mi je drago da nisam samo ja", napisala je druga.  

"Sjećam se kad mi je moja djevojka ovo rekla, a ja sam samo rekao:  'Zašto onda ne kupiš još grudnjaka tog modela?' Tako bi dok jedan pereš, drugi koristila'. Rekla je nešto poput 'Ti to ne razumiješ' i zajedno smo se smijali', napisao je jedan muškarac u odgovoru. "Pogriješio sam što sam ga pokušao oprati dok je moja žena radila druge stvari", rekao je drugi. 

Mali razgovori na WC-u

Jedna žena je rekla da muškarcima nikad ne govori 'konkretno o čemu se razgovaralo u toaletu'. "To je kao savršeno mjesto za razgovor o svemu", odgovorila je druga. "To je mjesto gdje će ti prijateljica pridržati torbicu, privatno mjesto za razgovor u slučaju da smo vidjele da je netko ubacio nešto u piće naše prijateljice ili vidite kako se osjeća ugodno s nekim za koga znamo da je poznati kreten, itd.", otkrila je jedna djevojka. "Iskreno, većinu vremena tamo je samo više vremena za brbljanje/nadoknadu ili razgovor o stvarima o kojima ne možete razgovarati s ostatkom društva za stolom", rekla je treća.

Dvije prijateljice i samohrane mame kupile su zajedničku kuću i sada žive kao sretna obitelj!

Nemate pojma što sve depiliramo!

Jedna žena otkrila je i da se ženska rutina uklanjanja dlačica proteže dalje nego što muškarci misle. "Uklanjamo dlačice puno više nego sa samih nogu, bikinija i pazuha. Za sve nas se razlikuje. Na trbuhu, iznad usana, na bradi, nosu, bradavicama, stopalima, prstima na nogama, rukama. Uvijek je izvrsno kad je dlaka gotovo nevidljiva. Ali nije uvijek tako!", rekla je. "Svakodnevno šišamo dlačice na bradi!", dodala je druga.

Čokolada, komplimenti i prljava kosa

Više stotina žena priznalo je neke od svojih najbolje čuvanih tajni, uključujući i jednu koja je priznala da je sakrila dobru čokoladu u kutiji tampona u svom ormaru tako da je njezin partner nikada ne pronađe. "Ne dajemo vam toliko komplimente jer se bojimo da ćete pomisliti da nas seksualno zanimate", rekla je druga. A tajne se kriju vezane i za frizure. "Kad nosim kosu na određene načine to znači da je nisam imala priliku oprati neko vrijeme", rekao je netko. 

Life&style Pranje grudnjaka jednom godišnje?! U žučnoj debati žene otkrivaju koliko rijetko je OK

"Volimo muške guze"

I za kraj otkrile su ako žene vole stražnjice - muške stražnjice. "Žene vole guzice. Žene apsolutno vole muške stražnjice. Žene žele muškarce s lijepom stražnjicom", otkrila je jedna žena. "Tvoj izgled gotovo nikad nije problem kada ne želimo ići dalje s tobom", dala je na znanje jedna djevojka.  

Posjeti Miss7.24sata.hr