Od finog minimalizma do totalnog kiča: zaviri u kupaonice 10 slavnih žena

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Nerijetko ti donosimo uvid u domove poznatih i slavnih, a ovoga puta smo se posebno koncentrirali na njihove kupaonice
  • Tko preferira minimalizam, tko obožava velike tuš kabine, a tko je kupaonicu ukrasio slikama možeš otkriti u nastavku
  • Među 10 slavnih dama čije ti kupaonice otkrivamo našle su se i Jennifer Lopez, Sandra Bullock i Catherine Zeta-Jones

Preuređuješ kupaonicu i u potrazi si za inspiracijom? Ili si samo znatiželjna poput nas? Priznajemo, mi nismo mogle odoljeti te smo bacile oko na fotografije kupaonica slavnih. Naravno, velik broj njih u svojim domovima ima nekoliko (neke čak i po 12) kupaonica, no mi smo odabrale tzv. središnje kupaonice koje su povezane s glavnom spavaćom sobom. Za tebe smo odabrale deset stilski različitih kupaonica, a koja među njima je tvoj favorit možeš nam otkriti u anketi na kraju teksta.

Uredan dom Ovih 5 stvari svaki dan rade ljudi kojima je stan uvijek čist i uredan

1. Reese Witherspoon

Slavna glumica prošlog ljeta kupila je novu nekretninu, preslatku hobby farmu u Malibuu. Cjelokupno uređenje izvedeno je u rustikalnom stilu s mnoštvom drvenih elemenata. Upravo je takva i njezina kupaonica koju krasi drveni namještaj u shabby chick stilu. Ova malena kupaonica uistinu je sjajan spoj modernog i tradicionalnog te odiše udobnošću.

2. Jennifer Lopez

U istom kvartu kao i Reese, prošle su godine prvu zajedničku nekretninu nabavili latino diva Jennifer Lopez i njezin zaručnik Alex Rodriguez. Prostrana kuća na plaži ima i veliku kupaonicu u kojoj su kombinirani drveni i kameni elementi. Njezinu posebnost čini glomazni drveni ormarić s umivaonikom za nju i njega koji je smješten ispod zida ukrašenog kamenom oplatom.

Domovi slavnih Pogledaj ovu nevjerojatnu raskoš! Obame kupili vilu s golemim imanjem na čarobnoj lokaciji

3. Brie Larson

Na listu slavnih glumica koje su prošle godine postale vlasnice nekretnine u Malibuu našla se i Brie Larson. Oskarovka je odabrala vilu čije je unutrašnje uređenje u potpunosti izvedeno u kombinaciji bijele i sive boje. Isto uređenje prati i glavna kupaonica koja je toliko prostrana da Brie u njoj ima čak dvije odvojene podloge za uređivanje.

4. Cardi B

Reperica Cardi B, koja se uz Jennifer Lopez ove godine na velikom platnu pojavila u filmu "Prevarantice s Wall Streeta", prošlog prosinca postala je vlasnica peterosobne vile smještane nedaleko od Atlante u američkoj saveznoj državi Georgiji. Njezinu glavnu kupaonicu krase visoki stropovi i mramorni podovi, a vlasnica se može pohvaliti tuš kabinom za dvije osobe, kao i antiknom kadom stvorenom za duge kupke.

5. Olivia Wilde

U novi obiteljski dom prošle godine uselio je i glumački par Olivia Wilde i Jason Sudeikis koji su svoje novo gnijezdo odlučili saviti u četverosobnoj vili u losangeleškoj četvrti Silver Lake. Njihov novi dom krasi moderan dizajn pročišćenih linija, a isti stil uređenja primjetan je i u njihovoj glavnoj kupaonici. Mnogi su primijetili kako ova kupaonica djeluje suviše sterilno, no izgleda kako slavni par preferira upravo takvu estetiku.

Svijet slavnih Slavni glumački par kupio je kuću koja izgleda tako ugodno da bismo se odmah uselili. Zaviri i ti!

6.Catherine Zeta-Jones

Bračni par Douglas prošlog je rujna u svoju imovinsku knjižicu uvrstio i novu nekretninu. Riječ je o prostranoj kući iz 1930-ih smještenoj u gradiću Irvingtonu u okolici New Yorka. Zdanje krasi čak 12 kupaonica, a među njima s posebno ističe centralna kupaonica uz glavnu spavaću sobu koja kombinira mramorne i drvene elemente sa zlatnim detaljima. Posebnu čar prostoru daje kamin uz koje su duge kupke, siguri smo, još ugodnije.

7. Saoirse Ronan

Ovogodišnja kandidatkinja za nagradu Oscar u kategoriji najbolje ženske uloge prošle je godine Irskoj, zemlji iz kojoj joj potiču roditelji, kupila malenu ladanjsku kuću. Cijeli prostor odiše mladenačkim uređenjem, a posebno je šarmantna glavna od pet kupaonica. Netipično, glumičina kupaonica ispunjena je uokvirenim crtežima na pastelnim zidovima. Urbani štih daju joj tzv. metro pločice, a nama je posebno za oko zapela vintage plava kada.

8. Norah Jones

Pjevačica je krajem prošle godine na tržište odlučila staviti svoju gradsku kuću u New Yorku te nakon deset godina života u njoj sreću potražiti na novoj adresi. Unutrašnjost krasi eklektično uređenje u kojem je osnovni element - drvo. Premda mnogi imaju tendenciju drvo izbjegavati u uređenju kupaonica, za Norah to nije bio problem te je ostala dosljedna svom stilu. Prostor je dodatno razigran upotrebom pločica različitih motiva.

Life&style Kako napraviti da svaka kupaonica izgleda veće – i da imaš osjećaj da je doista prostrana

9. Sandra Bullock

Novoga vlasnika traži i glumičino prostrano imanje u saveznoj državi Georgiji. Sandra je u više navrata isticala kako je aktivno sudjelovala u uređenju nekadašnjeg omiljenog mjesta za odmor te je pomno birala prisutne dekorativne elemente. Dok u ostatku kuće, o kojoj više možeš pročitati ovdje, kombinira drvo i shabby chick stil kupaonicu je u potpunosti uredila u bijeloj boji

10. Petra Ecclestone

Dok Norah i Sandra još uvijek čekaju na pravog kupca njihovih nekretnina, bogata nasljednica Petra Ecclestone krajem prošle godine je napokon uspjela u namjeri te iz drugog pokušaja prodala svoju nekadašnju vilu u Los Angelesu. O tome koliko je ova nekretnina raskošno uređena svjedoči i centralna kupaonica pokriva veličinu omanjeg stana.

 

A što ti misliš?

 

 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr