Od adventskog beauty kalendara do čestitke kojom doniraš za borbu protiv raka dojke, Božić s Avonom je poseban

Avon
Vidi originalni članak
  • Odbrojavamo dane do Božića, kada se veselimmo darivanju u društvu najmilijih
  • Božić je to posebno doba godine koje volimo upotpuniti iznenađenjima za one koje volimo, a ove godine uz Avonove blagdanske ponude uživati ćeš u odabiru darova za svoje najdraže - a i za sebe
  • Ideje za božićne poklone pokazuju kako male osobne geste, uz osobni pečat svakog poklona, najviše znače, a ovaj put uz Avon božićnu čestitku možeš donirati za borbu protiv raka dojke

Jedva čekamo blagdansko darivanje, a kako bi razveselili svoje najdraže Avon ovog Božića daje osobni pečat svakom poklonu: uz neodoljive i jedinstvene ideje koje bude toplinu darivanja u blagdanskom obiteljskom okruženju. U ovom i dalje izazovnom razdoblju, pokazati da misliš na drugoga znači još i više. Avon ima za cilj oživjeti tradiciju darivanja najvažnijih ljudi u našim životima slaveći životne trenutke, velike i male, šireći radost i pozitivu. 

Pokloni upotpunjeni božićnim karticama, s posebnom osobnom porukom ispisanom rukom, zapakirani u božićne vrećice ili mnoštvo neodoljivih već upakiranih setova, predstavljaju klasičan simbol darivanja. Listanje Avonovih blagdanskih kataloga, traženje najboljeg poklona, uživanje u pripremi i skrivanju, da bi na samo božićno jutro osvanuli pod borom: sve su to trenuci koje trebamo njegovati. I veseliti se mnoštvu osmijeha koje mamimo na lica.

Kako je Avon uvijek spreman pružiti podršku gdje treba ove sezone je pripremio poseban osobni pečat za svaki poklon: božićnu čestitku čijom kupnjom doniraš za borbu protiv raka dojke! Ne samo da ćeš razveseliti svoje najmilije osobno ispisanom porukom na čestitki, nego ćeš učiniti i dvostruko veselje, donirati tamo gdje je potrebno. 

Avon katalog donosi ti odlične prijedloge za božićne poklone pa je tako pripremio široku paletu kozmetičkih i nekozmetičkih poklona, kao i gotovih poklon setova osmišljenih da zajedno stvaraju baš ono što si zamislila: hoćeš li odabrati jedinstven nakit, savršen modni dodatak ili preslatke božićne pidžame i detalje za kućnu dekoraciju?

Možda ipak želiš taj poseban miris kojim ćeš iskazati sve svoje osjećaje? Ili pak inovativne setove za njegu lica, za duge zimske večeri i trenutke baš za sebe? Tu je i najnovija Unlimited Drama maskara. Jer jedina drama koju želiš u ovim blagdanskim trenucima, je ona na tvojim očima, zar ne?

Sigurni smo da ćeš se možda i najviše oduševiti Avonovim Adventskim kalendarom. Zaviri u prozorčiće kalendara gdje te očekuju 24 poklona, za 24 dana otvaranja i iznenađenja. Tko se ne bi veslio prosincu uz ovakve darove? A ako nešto budi božićni ugođaj to su svakako miris cimeta i okus božićnih kolača! Uz Avonove preslatke #gingerbread novitete, neodoljive kupke s okusima blagdanskih slastica ili obiteljsku Avon Care kolekciju u božićnom pakiranju prepustit ćeš se pravom spa ugođaju.

Ne propusti i nove mirisne novitete iz omiljene Today Tomorrow Always linije: Amour za nju i Today za njega. Jednostavno, baš sve što trebaš, na jednom mjestu pronaći ćeš u Avonu. Poklone možeš naručiti brzo i jednostavno online, tako ćeš najlakše i najbrže doći do svih željenih iznenađenja za one koje voliš!

Posjeti Miss7.24sata.hr