Očekuje ih dobro razdoblje: Ova 3 horoskopska znaka imat će najbolji studeni!

Getty Images
Vidi originalni članak
  • Premda su dani sve više sivi, za neke znakove nije baš sve tako sivo
  • Ova tri horoskopska znaka očekuje jako lijep mjesec studeni 
  • Otkrit ćemo ti čemu se sve smiješ veseliti 

Studeni započinje s Merkurom koji će još nekoliko dana biti retrogradan. To djeluje na horoskopske znakove, ali neće omesti ova tri znaka da prožive izvrstan mjesec studeni ove godine. Naime, lavove, vage i ribe očekuje čaroban mjesec. 

Mjesec će lavove učiniti seksepilnima 

Ako si rođena u znaku lava, možeš biti sigurna da će ti Mjesec dati sasvim posebno zračenje. U prva tri tjedna mjeseca studenog očekuju te sjajne ljubavne prilike – jer su Mars i Venera na tvojoj strani. Očekuju te i izvrsne vijesti na poslu: sada ćeš zgrabiti svoju priliku te se nećeš dati skrenuti s puta. 

via GIPHY

Vage su predivno staložene 

Ne treba previše čuditi da su vage staložene. Međutim, u studenom će ti jednostavno sve ići od ruke te nema te stvari koja će moći poremetiti tvoj mir. I u ljubavi i na poslu točno znaš u kakvoj situaciji se očekuje kakva reakcija od tebe. Osobito dobar dan za ljubav je 12. studeni. 

Life&style Ako si rođena u jednom od ovih horoskopskih znakova, velika je šansa da ćeš se jednom obogatiti

Ribe će iskusiti magičan mladi Mjesec 

Za ribe bi noć mladog Mjeseca sa 14. na 15. studeni mogla biti posebna. Zvijezde su ti naklonjene i sada je dobro vrijeme za pripremu gnijezda za novu ljubav – koja te očekuje najkasnije 2021. godine. Na poslu ćeš uspjeti izgraditi most između prošlosti i sadašnjosti te ćeš postići sjajne uspjehe. 

via GIPHY

Life&style Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima uvijek žele biti u pravu i stalno pametuju drugima

Posjeti Miss7.24sata.hr