Nije pronašla pravog pa se udala za - sebe!

Talijanka Laura Mesi žarko je željela pronaći idealnog supruga, a kad joj to nije uspjelo do 40. godine, odlučila je ne čekati više i uzeti stvar u svoje ruke. Naime, udala se sama za sebe
Vidi originalni članak

OK, je li ovo potez očajnice ili potez vrlo duhovite žene? Mnoge žene još kao djevojčice maštaju kako će izgledati njihovo vjenčanje i planiraju ga, a dan kad zazvone svadbena zvona često se (posebno u američkim filmovima) smatra "najljepšim u životu". Vjerojatno je i Taijanka Laura Mesi u toj kategoriji. Ovoj je Talijanki dosadilo čekanje da se taj velik dan dogodi, čak ni muškarca s kojim se trebao dogoditi nije bilo na vidiku, pa je odlučila da to više nema smisla. Zapravo, odlučila je da muškarac nije ni potreban. 

Go, girl!

I tako je organizirala vlastito vjenčanje. Sve je bilo tu: bijela vjenčanica, zlatni prsten, raskošna torta, prijatelji, nedostajao je samo muž. „Prva single-mladenka Italije“, rekla je za sebe Laura nakon što je održana ceremonija vjenčanja bez supruga, a to su ime prigrlili i novinari koji već nekoliko dana o Lauri izvještavaju kao o fenomenu. 

Nije baš malo ni koštalo!

Na feštu, u elegantni restoran kod Milana, mladenka je pozvala 70 gostiju, a laura, inače trenerica fitnessa, bila je vrlo elegantna u bijeloj haljini i s buketom cvijeća. Jedan prijatelj pročitao je vjenčani zavjet. U restoranu se rezala svadbena torta na kojoj, prigodno, stajala samo figura mladenke. Naravno, nosila je i vjenčani prsten. „Bilo je to pravo klasično vjenčanje, nedostajao je tek mladoženja. Ja sam prva single-mladenka Italije!“, izjavila je atraktivna plavuša koja je za vjenčanje iskrcala 10.000 eura. Fotografije „vjenčanja“ brzo su se proširile talijanskim medijima. 

Pogledaj galeriju fotografija sa vjenčanja: … https://goo.gl/UzCg5n 

Laura nije jedina!

No zapravo, kad malo pročačkate po internetu, shvatite da Laura nije tako jedinstven slučaj. O sličnima su izvještavali britanski mediji. The Telegraph je tako izvjestio kako je 38-godišnja Sophie Tanner, pr konzultantica ovog proljeća proslavila drugu godišnjicu (sretnog) braka same sa sobom. Suprg nije prisustvovao tome jer ga nema, naravno. Dok je The Sun pak pisao o još jednoj singlici kojoj je dojatila potraga pa se ove godine, isto kao Laura, u svojoj četrdesetoj vjenčala sama sa sobom. Dotična Lynne Gollogly za novine je izjavila kako "ju uopće ne zanima biti u vezi i da je vrlo sretna kako je baš ona svoja odabranica.

Pretvara li se ovo u trend?

  

Posjeti Miss7.24sata.hr