Objavljen je prvi isječak iz Seinfeldovog filma 'Unfrosted: The Pop-Tart Story', a i datum izlaska

Netflix Film Unfrosted: Pop -Tart Story
Vidi originalni članak
  • Prva snimka iz filma 'Unfrosted' Jerryja Seinfelda otkriva zvjezdanu glumačku postavu u biografskoj komediji o kultnom slatkišu 'Pop Tart'
  • U filmu također glume Melissa McCarthy, James Marsden i Amy Schumer
  • Snimke iz filma 'Unfrosted: The Pop-Tart Story' objavljene su zajedno s otkrivanjem datuma izlaska 

Ovaa je komedija temeljena na istinitoj priči o natjecanju Kellogg’sa i Posta iz 1963. u stvaranju slastice/kolača koji će promijeniti tijek američkog doručka. U filmu, uz Jerryja Seinfelda, glume Melissa McCarthy, James Marsden, Amy Schumer, Hugh Grant, Fred Armisen, Maria Bakalova, Jim Gaffigan i Christian Slater – doista impresivna ekipa, zar ne? 

U snimci možemo vidjeti zaprepaštenog Seinfelda, koji najprije ostaje bez daha zbog koncepta 'desert za doručak!'. Scena zatim prelazi na isječak onoga što izgleda kao promotivni video za Pop-Tarts koji završava nesretnom eksplozijom od koje Seinfeld i McCarthy bježe. Scena zatim prelazi na lik Amy Shumer, koja govori: „U kutiji uvijek postoji iznenađenje.“

Uz snimku, Netflix je objavio i sliku iz filma 'Unfrosted', koja prikazuje zvijezde Seinfelda, McCarthy, Gaffigana i Armisena kako gledaju ono što se čini kao odobrenje njihovog proizvoda.

Stars Najbolji prijatelji ponovno rade zajedno: Ben Affleck i Matt Damon snimaju krimi triler za Netflix

Što očekivati od filma 'Unfrosted: The Pop-Tart Story'

Osim što glumi u filmu, Seinfeld je i redatelj filma. Jedan je od koscenarista na projektu uz Spikea Ferestena, Barryja Mardera i Andyja Robina. 'Unfrosted' je Seinfeldov debitantski dugometražni igrani film, a prethodno je režirao samo tri TV emisije i epizodu svoje serije 'Comedians in Cars Getting Coffee'. Pošto je pisac, redatelj, producent i glumac, 'Unfrosted' je u velikoj mjeri projekt vođen Seinfeldom.

'Unfrosted: The Pop-Tart Story' dolazi nakon niza popularnih biografskih komedija o stvaranju proizvoda. U 2023. zabilježen je ovaj trend s nekoliko filmova, uključujući film o Nike tenisicama 'Air', priču o padu popularnosti telefona BlackBerry s prikladnim naslovom 'BlackBerry' i biografski film 'Flamin’ Hot', o Cheetos grickalicama. Slično nabrojanim filmovima, 'Unfrosted' će se okrenuti tipičnom formatu filma koji se temelji na istinitoj priči, te će pružiti obilje komičnih trenutaka glavnih glumaca.

Od prvog gledanja isječka, već se čini da će 'Unfrosted' biti vrlo duhovit dok priča priču o podrijetlu Pop-Tartsa. Film ima zvjezdanu glumačku postavu prepunu iskusnih komičara, što će naravno dodati snagu dijalozima i scenskom radu na filmu. Vjerujemo kako će ovaj prvi Seinfeldov redateljski pokušaj postići fantastičan uspjeh. 

'Unfrosted: The Pop-Tart Story' prikazat će se 3. svibnja 2024. na Netflixu. 

Life&style U kina stiže ekranizacija hit knjige 'It Ends With Us' s Blake Lively u glavnoj ulozi

Posjeti Miss7.24sata.hr