Obilježi i ti dan Dan planeta Zemlje simboličnom akcijom, a Iskon i Biljkoborci ti daruju biljku po vlastitom izboru

Pr/ Iskon Iskon ti poklanja biljku po izboru
Vidi originalni članak
  • Iskonovci i Biljkoborci ujedinili snage na Dan planeta Zemlje sa akcijom koja će te razveseliti
  • Akcija je za sve Iskonovce koji su ovaj dan spremni obilježiti malom, ali konkretnom vlastitom zelenom inicijativom
  • Iskon svim svojim korisnicima koji danas papirnati račun za usluge zamijene e-računom poklanja "Biljku-To-Grow", odnosno biljku za uzgoj po vlastitom izboru
  • Biljkoborci pozivaju i sve one koji već imaju aktiviran e-račun da im se jave

Sretan ti Dan planeta Zemlje! Znamo da misliš na svoju majčicu zemljicu i da se uvijek trudiš napraviti nešto dobro za nju. A ako si kojim slučajem i korisnik Iskona, tada imaš priliku pokrenuti jednu malu vlastitu zelenu akciju! I za to ćeš biti prigodno nagrađen. Naime, Iskon korisnicima koji danas svoj papirnati račun za usluge zamijene e-računom poklanja "Biljku-To-Grow" po vlastitom izboru!

Za današnji zeleni prelazak na e-račun dovoljno je javiti se na email biljkoborci@iskon.hr s naslovom "Želim e-račun" i s podacima o vlasniku Iskon linije: ime, prezime, adresa i e-mail. Zeleni poklon namijenjen je svim privatnim korisnicima koji ovo učine do kraja današnjeg dana (22.4.2021.) ili do isteka zaliha ovih primamljivih zelenih poklona.

Riječ je o najpopularnijem proizvodu simpatičnog zelenog kolektiva Biljkoborci, koji se sastoji od čašice sa supstratom, uputama za upotrebu i pomno odabranim sjemenkama neke od šest ponuđenih jestivih ili začinskih biljaka: bosiljka, cherry rajčice, peršina, paprike babure, ružmarina ili korijandra. Nećeš se morati bojati da će uvenuti, jer "Biljka-To-Grow" od brige i njege zahtjeva još samo zalijevanje, bez obzira na to je li to u prozoru, u vrtu ili na balkonu. 

"Biljka-To-Grow" samo je simboličan poklon ako u obzir uzmemo činjenicu da jedno drvo mora rasti između 15 i 20 godina kako bi se od njega potom izradilo tek 2000 računa. Iako je riječ o materijalu koji se može reciklirati, najveća količina papira nažalost još uvijek završava u komunalnom otpadu.

Life&style Preslatko! Za samo 80 kuna možeš naručiti kit za vlastito bonsai stabalce japanske trešnje

"Prvi članak našeg statuta kaže da su Biljkoborci aktivni stanovnici Zemlje, što znači da poprave nešto kad vide da ne štima. Iskonovci su pritom pravi sretnici, jer imaju i biljčice kao dodatnu motivaciju za svoj današnji zeleni istup. Sigurni smo da u mnogima od njih čuče vrsni urbani vrtlari, pa će im zamjena papirnatog računa uskoro donijeti i sjajnu prvu sjetvu”, kažu Biljkoborci predvođeni Marinom Andrijašević. 

Uživaj u prekrasnim tulipanima! Vodimo te u virtualnu šetnju najljepšim parkom na svijetu

Tko su Biljkoborci?

Peteročlani kolektiv sa sjedištem u Zagrebu gotovo tri pune godine širi svoju ljubav prema sadnji i uzgoju biljaka. Nakon što su, vođeni sloganom „Mi u biljke vjerujemo”, istražili te pronašli najbolji supstrat i sjeme za sadnju, kroz svoj su webshop predstavili proizvode simpatičnih naziva poput Zaljubiljke, Biljke-To-Grow ili Zagonetne biljke, te mnogima pojednostavili sadnju urbanog vrta. Od prosinca 2019. godine Biljkoborci imaju i vlastitu trgovinu u neposrednoj blizini Trešnjevačkog placa, na adresi Nova cesta 105. 

Za kraj, Iskonovcima koji već otprije imaju aktiviran e-račun, predvodnici ove inicijative poručuju da se i oni mogu javiti na biljkoborci@iskon.hr do kraja dana/isteka zaliha Biljki-To-Grow. Bit će im to lijepa zahvala za već učinjen osobni zeleni korak.

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Posjeti Miss7.24sata.hr