Novi okus savršenstva: Izašli su M&M's bomboni s okusom Bounty čokoladica s kokosom

Instagram @dessertaddictsanonymous
Vidi originalni članak
  • Nitko nas dosad nije upozorio da M&M's bomboni stvaraju ovisnost. A trebao je - jer su toliko dobri da često pretjeramo
  • Pojavom novih okusa situacija se dodatno komplicira, jer naprosto ih moramo probati sve
  • Najnoviji okus debitirao je u Australiji, a kombinacija M&M's bombona i Bounty čokoladica zvuči savršeno 

M&M's šareni bomboni već su stekli gotovo kultni status u svijetu, a klasične čokoladne ili one s dodatkom kikirikija vole gotovo svi. Ipak, svaki put se iznova razveselimo kad u prodaju stignu neki novi okusi u limitiranim serijama, poput slane karamele ili okusi tropskog voća.

Zato nas je posebno obradovao najnoviji okus u M&M's slatkoj kolekciji obzirom da je riječ o kombinaciji slatkiša koje naprosto obožavamo - m&m bombona i Bounty čokoladice. Premijeru je ovo limitirano izdanje doživjelo u Australiji, a okus je opisan kao mliječna čokolada s komadićima i okusom kokosa unutar hrskave čokoladne ljuskice.

Prepoznatljivi bombončići dolaze u tri boje, smeđoj, bijeloj i plavoj, a fanovi diljem svijeta jedva čekaju probati ovo specijalno ljetno izdanje. Pošto je u Australiji sada ljeto, kod njih je okus kokosa 'sletio' u pravom trenutku, a nadamo se da će na sjevernu polutku, uključujući i Hrvatsku, stići pojavom toplijih dana. 

Moda Najslađa verzija do sad: Adidas i M&Ms udružili su snage u novom modelu tenisica!

Još jedan razlog zbog kojeg odbrojavamo dane do ljeta...

 

  

Posjeti Miss7.24sata.hr