Novi nastavci 'Emily u Parizu' stižu prekosutra, evo što treba znati o 4. sezoni

Netflix Emily u Parizu
Vidi originalni članak
  • Pripremi putovnicu! Četvrta sezona serije 'Emily u Parizu' udaljena je samo dva dana od nas 
  • Uskoro ćemo opet gledati dogodovštine Emily Cooper (Lily Collins), Mindy Chen (Ashley Park), Sylvie Grateau (Philippine Leroy-Beaulieu) i ostatka ekipe iz naše omiljene serije  
  • Otkrit ćemo ti što će se događati, ali i još nekoliko detalja o nadolazećoj sezoni 'Emily u Parizu'

Zadnji put smo vidjeli Emily i društvo u 3. sezoni 'Emily u Parizu' (slijede spojleri!) kad su bili uznemireni nakon što su se Gabrielove (Lucas Bravo) i Camillene (Camille Razat) zaručničke zabave pretvorile u vjenčanje iznenađenja koje se, što je bilo još veće iznenađenje, na kraju zapravo nije dogodilo, budući da se francuski par razišao pred oltarom. Šokovi tu nisu završili, Gabriel je rekao Emily da će, premda očito gaje osjećaje jedno prema drugome, stvari među njima biti dodatno komplicirane sada kada je Camille trudna s njegovim djetetom. Dramatique!

Čini se da gospođa Cooper neće biti zauzeta samo dramom u vezi u novoj sezoni — imat će i poprilično gust raspored putovanja, sudeći po novim Netflixovim fotografijama, na kojima se vidi kako naša junakinja istražuje francuske Alpe i druge europske destinacije poput Rima. „Očekujte nove likove, puno više drame, romantike i potpuno novi jezik koji treba isprobati i savladati", rekao je kreator Darren Star za Tudum. 

Datum izlaska 4. sezone 'Emily u Parizu'

Poput ostalih Netflixovih hitova kao što su 'Bridgerton', 'Stranger Things' i 'You', četvrta sezona serije 'Emily u Parizu' bit će objavljena u dva dijela. Prvih pet epizoda pojavit će se na streaming platformi u četvrtak, 15. kolovoza, a drugih pet nastavaka slijedi gotovo mjesec dana kasnije, u četvrtak, 12. rujna.

Najave za 4. sezonu 'Emily u Parizu'

Dugometražni trailer za 4. sezonu 'Emily u Parizu' izašao je 22. srpnja i prepun je sočnih teasera. Jasno je da je ljubavni trokut između Gabriela (Lucas Bravo) i Alfie (Lucien Laviscount) još uvijek netaknut. Osim toga, Mindy se priprema zabljesnuti na pozornici Eurovizije - ako uspije dobiti sredstva.

Prethodno je glumačka ekipa također ponudila kratki teaser onoga što možeš očekivati u 4. sezoni 'Emily u Parizu'. Imajući zadatak da opišu četvrtu sezonu u samo tri riječi, kolege Lily Collins, Lucien Laviscount i Camille Razat ponudili su sljedeće: „ranjivo", „srceparajuće" i „zbrkano". Bruno Gouery, koji glumi Luca, i William Abadie, koji tumači Antoinea Lamberta, odgovorili „predivno“ i „amour".

Ali, Philippine Leroy-Beaulieu, koja glumi Emilynu šeficu Sylvie, bila je ta koja se najviše isticala tijekom minutnog isječka svojim odgovorom od jedne riječi: „Osveta!"

A u najavnom videu koji je prošle godine objavio Netflix, Lily Collins je ponudila malo više informacija: „Ono što vam mogu reći je da imamo više zabave, više mode i, naravno, više drame za sve vas. Emily će morati odlučiti je li sve što je ikada željela doista ono što joj treba. I dok će Emilyno srce uvijek ostati vjerno Parizu, njezin život ove sezone doživljava neke neočekivane obrate. Nemojte se iznenaditi ako je vidite u Rimu!"

Glumačka postava 4. sezone 'Emily u Parizu' 

Naravno, Lily Collins vratit će se kao voditeljica marketinga, Emily Cooper. A prema ranim fotografijama s Netflixa, obožavatelji također mogu očekivati povratak drugih glavnih članova glumačke postave, uključujući Philippine Leroy-Beaulieu kao Emilynu šeficu Sylvie Grateau, kao i suradnike Samuela Arnolda kao Juliena i Bruna Goueryja kao Luca. (A kad već govorimo o Sylvie, William Abadie će se također vratiti kao njezin bivši ljubavnik, Laurent Grateau.)

Izvan ekipe 'Agence Grateau', glavni igrači Emilyne grupe prijatelja također bi se trebali vratiti, uključujući Ashley Park kao Mindy, Camille Razat kao Camille, Luciena Laviscounta kao Alfieja i Lucasa Brava kao Gabriela.

Life&style Odlična, punokrvna krimi serija 'A Good Girl's Guide to Murder' u jednom se danu popela na 1. mjesto Netflixa

Radnja 4. sezone 'Emily u Parizu'

S velikim novostima o bebi nedvojbeno se dodalo malo napetosti za 4. sezonu, a Darren Starr je dao teaser o tome što obožavatelji mogu očekivati od veze Emily i Gabriela u novim epizodama. Tvorac serije rekao je u jednom intervjuu: „Oni su zvjezdani ljubavnici, doista jesu. I mislim da je veliko pitanje o kojem treba razmišljati za sljedeću sezonu to da Emily nije došla u Pariz zbog romanse, nego je došla zbog posla, a mislim i da su oboje na drugom, zrelijem mjestu u svojim životima, Emily i Gabriel, i definitivno kompliciranijem mjestu.”

A što se tiče toga kako će dvojac koegzistirati s Emilynom prijateljicom i mamom Camille u novoj sezoni, Star je rekao: „Svi su uključeni u živote jedno drugoga, prijatelji su, rade zajedno. Svi su jako povezani Ali, mislim da ima i nekih velikih nepredviđenih komplikacija, a možda veza Emily-Gabriel nije suđena, barem u bliskoj budućnosti."

Dok je opća tema za 3. sezonu bila „ donošenje izbora", Star je rekao da će 4. sezona govoriti „o tome kako uravnotežiti poslovne i toksične odnose, jer će se to dogoditi s mnogim našim likovima.“

Ali, to ne znači da neće biti mjesta za zabavu: konkretno, čini se da će Mindy ići na Euroviziju. „Naš plan je otići na Euroviziju sljedeće sezone, svi smo spremni za to. I mislim da imamo pjesmu koju zaslužujemo", rekao je Star. „Volim tu pjesmu, 'Mon Soleil', mislim da je definitivno vrijedna ulaza na Euroviziju.”

Life&style 'Nobody Wants This', s Kristen Bell i Adamom Brodyjem, Netflixova je rom-com serija koju stavljamo u podsjetnik

Posjeti Miss7.24sata.hr